Mercedes–AMG E63 Coupe: Το αντίπαλο δέος της BMW M6

Πέρασαν λίγες ημέρες από την παρουσίαση της νέας Mercedes-Benz E-Class Coupe, αλλά ήδη κυκλοφόρησε η πρώτη, ψηφιακά επεξεργασμένη, εικόνα που την απεικονίζει με το κοστούμι της E63 AMG, η οποία αυτή τη στιγμή συναντάται στην γκάμα της γερμανικής μάρκας ως σεντάν.

Φυσικά είναι λογικό με την παρουσία της νέας Mercedes-Benz E-Class Coupe να έχουν έρθει στη δημοσιότητα και πληροφορίες σχετικά με την κορυφαία έκδοσή της η οποία θα φέρει τα σήματα της AMG.

Διαβάστε ακόμα: Τα πάντα για τη νέα Mercedes-Benz E-Class Coupe (+video)

Μόνο που οι πρώτες φήμες κάνουν λόγο για έκδοση E50 και όχι την E63 την οποία βλέπουμε εδώ, σε ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, την οποία έχει επιμεληθεί ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi Design.

Παρόλα αυτά δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας το να δούμε την Mercedes-AMG E63 Coupe και αυτό γιατί ήδη το αυτοκίνητο υπάρχει στην γκάμα της γερμανικής μάρκας ως σεντάν. Επομένως δεν βλέπουμε το λόγο γιατί να μην βγει και σε κουπέ έκδοση και να αποτελέσει έτσι έναν άξιο αντίπαλο για την BMW M6.

Δείτε επίσης: Mercedes-AMG A45 ταπεινώνει Honda Civic Type R (+video)

Φυσικά, αν κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα, τότε κάτω από το εντυπωσιακό αμάξωμα της E63 Coupe θα πρέπει να περιμένουμε πως θα βρίσκεται ο V8 Biturbo 4.0 λτ. σε δύο εκδόσεις 563 και 603 ίππους. Και στις δύο περιπτώσεις θα συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.

Όσον αφορά για το πότε θα είναι έτοιμη η πιθανή αυτή έκδοση, το πιθανότερο θα είναι να τη δούμε το δεύτερο εξάμηνο του 2017.

Get it on Google Play Download on the App Store