Mercedes-Benz S-Class Coupe Night Edition

Αυτή τη φορά είναι η σειρά της Mercedes-Benz S-Class Coupe να αποκτήσει το πακέτο Night Edition, το οποίο διαθέτει μία σειρά από στοιχεία που την ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες συμβατικές εκδόσεις της και την κάνουν ακόμη πιο ιδιαίτερη.

Πρώτα από όλα η βαφή της Mercedes-Benz S-Class Coupe Night Edition είναι γκρι ματ «Selenite Grey Magno» όπως την ονομάζει η Mercedes και συνδυάζεται με μαύρη γυαλιστερή μάσκα εμπρός, αλλά και μαύρες γυαλιστερές ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών. Η ίδια χρωματική επιλογή έχει ακολουθηθεί στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών, στα πλαϊνά μασπιέ και στον αεροδυναμικό διαχύτη πίσω, ενώ στάνταρ είναι το σπόιλερ εμπρός της AMG.

Δείτε επίσης: Mercedes-AMG A45 ταπεινώνει Honda Civic Type R (+video)

Αν και φωτογραφίες από το εσωτερικό της Mercedes-Benz S-Class Coupe Night Edition δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, η γερμανική μάρκα κάνει λόγο για χαραγμένο λογότυπο «Night Edition» στο τιμόνι, που είναι της AMG, ντυμένο με δέρμα Nappa, ενώ θα υπάρχουν φωτιζόμενες επιγραφές «Mercedes-Benz» στα μασπιέ και ξύλινη επένδυση μαύρης λεύκας στο εσωτερικό.

Η Mercedes-Benz S-Class Coupe Night Edition θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της τον ερχόμενο μήνα στην έκθεση Βορείου Αμερικής και θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη τον Απρίλιο του 2017, κατά παραγγελία στις εκδόσεις S400 4Matic, S500 και S500 4Matic.

Get it on Google Play Download on the App Store