Επετειακή έκδοση της Mercedes E-Class Coupe

Η Mercedes-Benz, μπορεί να γιορτάζει αυτό το διάστημα τα 30 χρόνια από την παραγωγή της C 124, δεν ξεχνάει όμως και την απόγονό της, την E-Class Coupe η οποία μόλις απέκτησε  επετειακή έκδοση η οποία ονομάζεται Edition 1 και παρουσιάστηκε για να σηματοδοτηθεί η έναρξη του λανσαρίσματός της.

Οι εκδόσεις Edition 1 είναι κάτι στο οποίο μας έχει συνηθίσει η γερμανική μάρκα, καθώς και στο παρελθόν έχει παρουσιάσει ανάλογες εκδοχές για άλλα μοντέλα της.

Διαβάστε ακόμη: Mercedes-AMG E63 Coupe. Το αντίπαλο δέος της BMW M6

Στη συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν, η E-Class Coupe Edition 1 έχει να επιδείξει νέα βαφή αμαξώματος η οποία ονομάζεται Cashmere White και συνοδεύεται από ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, νέου σχεδιασμού, με την υπογραφή της AMG. Οι αλλαγές στο αμάξωμα ολοκληρώνονται από τη νέα μάσκα, τους μαύρους καθρέφτες και τα σχετικά ταμπελάκια που αναγράφουν Edition 1.

Περνώντας στο εσωτερικό, παρατηρούμε κάποια στοιχεία από το πακέτο AMG Line αλλά και από το Night Edition (δείτε εδώ την Mercedes-Benz S Class Coupe Night Edition), ενώ υπάρχει κρυφός φωτισμός, δέρμα Nappa, διακοσμητικές ενθέσεις σε piano black (μαύρο γυαλιστερό) και φυσικά νέα πατάκια και ταμπελάκια Edition 1.

Η Mercedes-Benz E-Class Coupe Edition 1 θα είναι διαθέσιμη σε όποια έκδοση κινητήρα επιθυμεί ο υποψήφιος ιδιοκτήτης και θα παραχθεί σε 555 μονάδες μόνο.

Get it on Google Play Download on the App Store