Στο σκοτάδι η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLA

Στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ θα αποκαλύψει η Mercedes-Benz την ανανεωμένη έκδοση της GLA, όπως μας αποκάλυψε συνοδεία σκοτεινής εικόνας η οποία αποκαλύπτει μικρό μέρος από το νέο γερμανικό crossover.

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την παρουσίαση της Mercedes-Benz GLA και η γερμανική μάρκα έκρινε σκόπιμο να την ανανεώσει, προκειμένου να παραμείνει σύγχρονη και ανταγωνιστική απέναντι στους αντιπάλους της.

Δείτε επίσης: Το νέο αστέρι του Cristiano Ronaldo

Και η πρώτη εικόνα που έχουμε από αυτή είναι μάλλον… σκοτεινή, εκ προθέσεως φυσικά καθώς, σκοπός της είναι να μας προϊδεάσει για το τι μας περιμένει. Έστω και έτσι όμως, βλέπουμε λίγο από το εμπρός μέρος, στο οποίο παρατηρούμε ανασχεδιασμένη μάσκα και γρίλιες, νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, ανασχεδιασμένο πλαίσιο για τους προβολείς ομίχλης και ελαφρώς ανασχεδιασμένα φώτα.

Αν και από την εικόνα δεν φαίνεται κάτι τέτοιο, εμείς θεωρούμε δεδομένο πως ανασχεδιασμένο θα είναι και το πίσω μέρος,  με τις αλλαγές πάντως να περιορίζονται στον προφυλακτήρα και τα νέα «γραφικά» των φώτων.

Στο εσωτερικό δεν αναμένουμε ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις, πέραν ίσως μεγαλύτερης έγχρωμης οθόνης και κυρίως πλουσιότερο και τεχνολογικά πιο προηγμένο εξοπλισμό.

 

Get it on Google Play Download on the App Store