Η νέα Mercedes-AMG A 45 θα είναι ακόμη πιο ισχυρή

Μέσω επίσημων χειλιών της Mercedes-AMG επιβεβαιώθηκε πως η επόμενη γενιά της Α 45 θα είναι επιθετικότερη σε εμφάνιση αλλά και ισχυρότερη σε απόδοση, καθώς θα ξεπερνά τους 400 ίππους, τιμή που θα την κάνει το ισχυρότερο αυτοκίνητο της μικρομεσαίας κατηγορίας, εκτός αν βγει κάτι άλλο μέχρι τότε, πιο δυνατό…  

Η Mercedes-AMG A 45 είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα της μικρομεσαίας κατηγορίας και όχι μόνο. Και δεν αναφερόμαστε στην εμφάνισή της, αλλά και στην απόδοσή της, καθώς το τετρακύλινδρο μοτέρ της με τα 381 άλογα και η τετρακίνηση την καθιστούν ικανή να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4.2 δλ. Απόδοση που παραπέμπει σε supercar και όχι σε μικρομεσαίο.

Φαίνεται όμως πως στην Mercedes-AMG δεν είναι ικανοποιημένοι από τα παραπάνω νούμερα και έτσι λένε πως η επόμενη γενιά του μοντέλου τους θα είναι ακόμη πιο ισχυρή και ταχύτερη.

Δείτε επίσης: Εμφύλιος ανάμεσα σε A45 AMG με 381 και 450 ίππους (+video)

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της Mercedes-AMG Tobias Moers δήλωσε πως η ιπποδύναμη της A 45 θα ξεπερνά τα 400 άλογα. Μάλιστα δεν αρνήθηκε το ενδεχόμενο να δούμε και μικρότερη έκδοσή της με πιο λίγα άλογα, προκειμένου να απευθυνθεί σε όσους δεν απαιτούν από το αυτοκίνητό τους τόσο μεγάλη ισχύ.

Όσον αφορά την εμφάνισή της, όπως βλέπουμε και από την εικόνα του AutoExpress, θα έχει πιο αιχμηρή και επιθετική σχεδίαση, ενώ θα δοθεί ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην αεροδυναμική του αμαξώματος.

Get it on Google Play Download on the App Store