Νέες Mercedes AMG για λίγους

Η Mercedes γιορτάζοντας τα 50 χρόνια της AMG παρουσιάζει τρεις νέες, περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις για τις Mercedes-AMG GT Roadster, C-Class Coupe και C-Class Cabrio, που τονίζουν την εμφάνιση των τριών γερμανικών μοντέλων.

Ξεκινώντας με τη νέα Mercedes-AMG GT C Roadster Edition 50, η παραγωγή της θα γίνει σε μόνο 500 μονάδες και το αμάξωμα μπορεί να βαφτεί μόνο σε ένα ειδικό γκρι ή λευκό χρώμα (Designo Graphite Grey Magno και Designo Cashmere White Magno). Παράλληλα, υπάρχουν νέες επενδύσεις από χρώμιο, σφυρήλατες σκούρες ζάντες AMG, μαύρη και ασημί δερμάτινη επένδυση στο εσωτερικό, αλλά και AMG Performance τιμόνι.

Δείτε ακόμα: Mercedes-Maybach G650 Landaulet με top πολυτέλεια

Η δεύτερη special AMG είναι η Mercedes-AMG C 63 Cabrio Ocean Blue Edition, που θα κατασκευαστεί σε μόνο 150 μονάδες έχοντας μια μπλε υφασμάτινη οροφή, αλλά και μπλε λεπτομέρειες στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, τον πίσω διαχύτη και τους τροχούς. Τα χρώματα είναι αντίστοιχα με αυτά της Mercedes-AMG GT C Roadster Edition 50.

Τέλος, η τρίτη και τελευταία limited έκδοση μοντέλου της Mercedes-AMG είναι η C 43 4Matic Coupe και C 43 4Matic Cabrio Night Edition, που ξεχωρίζουν με τη σε σχήμα μικρών διαμαντιών εμπρόσθια γρίλια, τις μαύρες ματ ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, αλλά και τις μαύρες επενδύσεις στο εμπρόσθιο σπόιλερ, τις πλαϊνές ποδιές, το πίσω μέρος, αλλά και στην αεροτομή της πόρτας του χώρου αποσκευών.

Δείτε ακόμα: Mercedes G500 vs Toyota Land Cruiser vs Nissan Patrol (+video)

Η Mercedes ανακοινώνει ότι οι παραγγελίες για τις τρεις νέες περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις των μοντέλων της θα ξεκινήσουν στις αρχές Μαρτίου του 2017, με τις παραδόσεις να αρχίζουν τον Ιούνιο για όλες τις C-Class και τον Ιούλιο για την Mercedes-AMG GT C Roadster.

Get it on Google Play Download on the App Store