Έτσι θα μοιάζει η Mercedes-AMG των 1.000+ ίππων

Είναι πλέον γνωστό πως η Mercedes-AMG ετοιμάζει υπεραυτοκίνητο το οποίο θα έχει τεχνολογία από Φόρμουλα 1 και θα είναι το ισχυρότερο αυτοκίνητο της μάρκας που κατασκευάστηκε ποτέ. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να το δούμε να κάνει και ρεκόρ στο Nurburgring. Σε αυτή την ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα βλέπουμε πως θα μοιάζει.

Προς το παρόν η Mercedes-AMG έχει δώσει στην δημοσιότητα δύο εικόνες teaser από το μοντέλο της, οι οποίες έχουν φανερώσει μόνο την σιλουέτα του. Αυτή τη φορά όμως μπορούμε να πάρουμε μία καλή γεύση από το πώς θα μοιάζει αυτό, χάρη στην ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του Evren Milano.

Διαβάστε επίσης: Πόσα χιλιόμετρα θα αντέχει το supercar της Mercedes-AMG;

Προφανώς και δεν μπορούμε να έχουμε μία αξιόπιστη εικόνα για την εμφάνιση του γερμανικού υπεραυτοκινήτου, από μία ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία, προερχόμενη από ανεξάρτητο σχεδιαστή, παρόλα αυτά μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα σχετικά με το τι μας περιμένει.

Ουσιαστικά, αυτό που βλέπουμε εδώ, είναι ένα supercar το οποίο μοιάζει πολύ με αγωνιστικό του Le Mans, με το εμπρός μέρος του όμως να έχει χαρακτηριστικά μοντέλου παραγωγής. Σίγουρα το σχέδιο είναι πολύ όμορφο και ο Evren Milano αξίζει τα συγχαρητήριά μας για τη δουλειά του.

Get it on Google Play Download on the App Store