Επετειακή Mercedes G63 AMG

Η Mercedes παρουσίασε μία νέα, επετειακή έκδοση της G63 AMG η οποία αφορά αποκλειστικά την αγορά της Ιαπωνίας και έχει μία σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά τα οποία την διαφοροποιούν από τις υπόλοιπες G63 AMG.

Συγκεκριμένα, η Mercedes-AMG G63 50th Anniversary Edition, όπως είναι η πλήρης ονομασία της, θα παραχθεί σε μόλις 50 μονάδες. Όλες θα είναι βαμμένες στο Mauritius Blue, όπως και ακριβώς το χρώμα του αυτοκινήτου που βλέπουμε στις εικόνες και θα συνοδεύονται από λεπτομέρειες σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

Αλλαγές θα υπάρχουν φυσικά και στο εσωτερικό στο οποίο θα κυριαρχεί το δέρμα που θα συνοδεύεται από λεπτομέρειες από ανθρακονήματα.

Κάτω από το μπλε καπό του αυτοκινήτου φωλιάζει ο V8 bi-turbo βενζινοκιητήρας των 5.5 λτ. που αποδίδει 571 ίππους. Προκειμένου να περάσει την δύναμή του και στους τέσσερις τροχούς συνεργάζεται με αυτόματο κιβωτίου εφτά σχέσεων και τρία διαφορικά (ένα σε κάθε άξονα και ένα κεντρικό).

Όσον αφορά στις επιδόσεις του, για το 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται 5,1 δλ. και έχει τελική ταχύτητα περιορισμένη ηλεκτρονικά στα 210 χλμ./ώρα.

Δείτε ακόμη:

Εντυπωσιακή βελτίωση για τη Mercedes SLS Roadster

Δοκιμή Mercedes C180 Coupe

Σοκ και δέος από τη βελτιωμένη Mercedes C-Class Coupe της Prior Design

Get it on Google Play Download on the App Store