Αυτό είναι το εσωτερικό της νέας Mercedes G-Class

Η νέα Mercedes G-Class αναμένεται να παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα τον Ιανουάριο στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ.


 

Η σιλουέτα της θα είναι στα πρότυπα των προηγούμενων γενεών ωστόσο στο εσωτερικό έχουμε ριζικές αλλαγές που θέλει να τονίσει η ίδια η γερμανική φίρμα παρουσιάζοντάς το νωρίτερα από κάθε άλλη λεπτομέρεια.

Διαβάστε ακόμα: Mercedes G-Class τα βάζει με τη φύση… και νικάει (+video)

Το εσωτερικό της νέας Mercedes G-Class είναι σημαντικά διαφοροποιημένο από όσα είχαμε συνηθίσει και κινείται στα πρότυπα των αντίστοιχων των E-Class και S-Class. Ξεχωρίζει η οθόνη του συστήματος infotainment με διαγώνιο 12,3 ιντσών καθώς και το τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι.

Υπάρχουν βεβαίως και παραδοσιακά στοιχεία που έχουμε συνηθίσει από τις προηγούμενες G-Class όπως το κλασικό αναλογικό ρολόι στην κεντρική κονσόλα και η χειρολαβή συνοδηγού στο ταμπλό.

Δείτε ακόμα: Ares Χ-Raid, η αλλιώς μια G-Class με 600.000 ευρώ…

Η Mercedes τονίζει ότι η ποιότητα των υλικών είναι σημαντικά αναβαθμισμένη όπως και το φινίρισμα. Φυσικά ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι πλουσιότερος με όλες τις τελευταίες καινοτομίες ενώ και οι χώροι είναι ακόμα μεγαλύτεροι. Περισσότερα για την G-Class τις επόμενες ημέρες.

Get it on Google Play Download on the App Store