Ιδού η νέα Mercedes A-Class με τεχνητή νοημοσύνη

Λίγες μέρες πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας Mercedes A-Class, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο Άμστερνταμ στις 2 Φεβρουαρίου 2018, η γερμανική μάρκα δίνει στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του ολοκαίνουργιου μικρομεσαίου της μοντέλου. Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό η Mercedes είχε παρουσιάσει φωτογραφίες από το εσωτερικό της νέας A-Class.


Δείτε ακόμη: Το λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι με το κλειδί στη μίζα

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Mercedes, η νέα A‑Class διατηρεί το νεανικό και δυναμικό της χαρακτήρα αλλά είναι πιο μεγάλη από ποτέ. Επίσης, όπως μπορούμε να δούμε από τη μοναδική φωτογραφία διαθέτει έντονα δυναμικό εμπρός άκρο με πιο στενά φωτιστικά σώματα που θυμίσουν τα αντίστοιχα της νέας Mercedes CLS, μυώδες καπό, σπορ προφυλακτήρα και μεγάλη μάσκα με το μεγάλο αστέρι να κυριαρχεί στο κέντρο.

Ένα από τα πολλά τεχνολογικά επιτεύγματα που θα διαθέτει η νέα A-Class, είναι το σύστημα MBUX – Mercedes-Benz User Experience. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του συστήματος πολυμέσων είναι η ικανότητά του να μαθαίνει χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη. Τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα του περιλαμβάνουν το υψηλής ανάλυσης ευρυγώνιο πίνακα οργάνων με οθόνη αφής, οθόνη πλοήγησης με τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας και έξυπνο φωνητικό έλεγχο με φυσική αναγνώριση ομιλίας, το οποίο ξεκινά λέγοντας «Hey Mercedes».

Δείτε ακόμη: Απλή ή super αμόλυβδη; Βάζουμε τέλος στο δίλημμα!

Get it on Google Play Download on the App Store