Πρώτη αποκάλυψη της νέας Mercedes S-Class Cabriolet

H γκάμα της νέας Mercedes S-Class αποκτά -μετά την S-Class Coupe- και S-Class Cabriolet, για την οποία αποκαλύπτει το πρώτο σκίτσο, λίγες ώρες ή μέρες πριν την πλήρη παρουσίασή του. Η πρεμιέρα θα γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης μαζί και με τη νέα Mercedes C-Class Coupe.

H “ανοιχτή” τετραθέσια, υπερπολυτελής και πληθωρική S-Class Cabriolet θα εφοδιάζεται με υφασμάτινη ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή πολλαπλών στρώσεων και με μεγάλο γυάλινο παράθυρο στο πίσω μέρος. Η οροφή έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να παραπέμπει στην αντίστοιχη της S-Class Coupe. Με την οροφή ανοιχτή και το εσωτερικό σε πλήρη θέα το μεγάλο κάμπριο θα δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό, ενώ από τη μοναδική αυτή εικόνα διακρίνεται η κομψή του σιλουέτα. Το πίσω άκρο είναι χυτό, με το τελείωμα του καπό να σχηματίζει αεροτομή και τα φωτιστικά σώματα να είναι μακρόστενα.

Οι κινητήρες θα προέρχονται από την κουπέ έκδοση, που σημαίνει ότι θα εφοδιάζεται με τον V8 των 5.5 λτ. ισχύος 455 hp (S 500) και 585 hp (S 63 AMG), καθώς και τον V12 6.0 λτ. των 630 ίππων (S 65 AMG).

Get it on Google Play Download on the App Store