Πέντε οικονομικά μίνι αυτοκίνητα πενταετίας

Τα μίνι αυτοκίνητα ανέκαθεν διακρίνονταν για την οικονομία που προσφέρουν τόσο στην αγορά, όσο και στην χρήση και κτήση, αφού διαθέτουν μικρούς κινητήρες, κυρίως 1.000 κ.εκ. Παράλληλα, λόγω των «μαζεμένων» τους διαστάσεων είναι ιδανικά για όσους μετακινούνται στους στενούς δρόμους των πόλεων, ενώ παρκάρουν εύκολα και ελίσσονται με άνεση. Ιδανικές προτάσεις αποτελούν τα μίνι μοντέλα πενταετίας, αφού διαθέτουν σύγχρονα χαρακτηριστικά και προσφέρονται σε τιμές που κυμαίνονται γύρω στις 6.000 – 6.500 ευρώ, όπως είναι αυτά που σας παρουσιάζουμε.

Chevrolet Spark 1.0

Το Spark με τον 1.000άρη κινητήρα απευθύνεται στο κοινό που αναζητά ένα οικονομικό, μοντέρνο και εύχρηστο αυτοκίνητο πόλης. Μεταξύ των πιο ξεχωριστών του στοιχείων είναι η μοντέρνα του σχεδίασή του μέσα – έξω. Παράλληλα το… Περισσότερα Εδώ.

Hyundai i10 1.1

Το προγενέστερο Hyundai i10 ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα, ενώ προσφέρεται σε χαμηλές τιμές στην αγορά των μεταχειρισμένων. Το αξιόπιστο i10 είναι ένα πολύ φιλικό στους χειρισμούς και στην οδήγηση μίνι αυτοκίνητο, το… Περισσότερα Εδώ.

Peugeot 107 1.0

Από τα πιο νεανικά και με μοντέρνο σχεδιασμό μίνι μεταχειρισμένα αυτοκίνητα είναι το Peugeot 107, το οποίο προσφέρεται σε χαμηλές τιμές και είναι αξιόπιστο. Το μίνι Peugeot είναι ευχάριστο, ευέλικτο και πολύ εύκολο στους χειρισμούς, ενώ… Περισσότερα Εδώ.

Suzuki Alto 1.0

Το προγενέστερο Suzuki Alto αποτελεί ένα αξιόπιστο και οικονομικό μίνι αυτοκίνητο, απευθυνόμενο σε όσους μετακινούνται κυρίως στην πόλη. Ο 1.000άρης κινητήρας του είναι… τσιγγούνικος σε κατανάλωση, ενώ κινεί με άνεση το… Περισσότερα Εδώ.

Toyota Aygo 1.0

Μία από τις πιο κατάλληλες προτάσεις μίνι μεταχειρισμένου οικονομικού αυτοκινήτου αποτελεί το Toyota Aygo. Το μοντέλο του 2012 έχει δεχτεί ανανεώσεις τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό, ενώ μικρές αλλαγές είχαν γίνει και στα… Περισσότερα Εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store