Μικρά και μικρομεσαία μεταχειρισμένα 4×4 SUV

Πολλές είναι οι επιλογές που μπορεί να κάνει ο ενδιαφερόμενος αγοραστής ενός μικρού ή μικρομεσαίου μεταχειρισμένου τετρακίνητου SUV ή Crossover τα οποία προσφέρονται σε προσιτές τιμές (ηλικίας 5-6 ετών). Κάποια από αυτά διαθέτουν μόνιμη τετρακίνηση, άλλα κατ’επιλογή, υπάρχουν 3θυρα ή πιο άνετα 5θυρα, με κινητήρες από 1.2 λίτρα έως τούρμπο 1.8 λίτρων, με χαμηλή απόσταση από το έδαφος, πιο ψηλά κ.ο.κ. Αυτά και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά διαθέτουν τα 9 μοντέλα που σας παρουσιάζουμε στο παρακάτω αφιέρωμα.

Fiat Panda 1.2 4×4

Το μικρότερο και από τα πιο οικονομικά εκτός δρόμου μεταχειρισμένα 5θυρα αυτοκίνητα που μπορεί να αποκτήσει κανείς είναι το Panda 4×4 με τον 1.200άρη κινητήρα. Μάλιστα στην έκδοση Climbing ξεχωρίζει από τους προφυλακτήρες… Περισσότερα εδώ.

Fiat Sedici 1.6 4×4

Η «δίδυμη» παραλλαγή του Suzuki SX4 από την Fiat, το Sedici είναι παρόμοιο σε κάθε επίπεδο με το ιαπωνικό αδελφάκι και διαφέρει σε κάποιες σχεδιαστικές ελάχιστες λεπτομέρειες. Έτσι εξωτερικά είναι και αυτό με την σειρά του… Περισσότερα εδώ.

Dacia Duster 1.6 4×4

Το ελκυστικό σε σχεδίαση, με χαμηλή τιμή και ικανό εκτός δρόμου Duster στην 4κίνητη έκδοση με τον 1.6 λτ. κινητήρα απόδοσης 105 ίππων εφοδιάζεται με 6άρι κιβώτιο και πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων (έναντι 5… Περισσότερα εδώ.

Daihatsu Terios 1.5

Το Daihatsu Terios είναι ένα αξιόπιστο, ικανό εκτός δρόμου, ευέλικτο και πρακτικό αυτοκίνητο. Εξωτερικά παραμένει ενδιαφέρον, ενώ το εσωτερικό με την στιβαρή συναρμογή και την πολύ καλή εργονομία προσφέρει… Περισσότερα εδώ.

Suzuki SX4 1.6 4×4

Από τα πιο δημοφιλή μικρά 4×4 είναι και το Suzuki SX4 με την ελκυστική σχεδίαση εσωτερικά και το σχετικά συντηρητικό εσωτερικό. Σε αυτό τα σκληρά πλαστικά ικανοποιούν και η συναρμογή είναι στιβαρή, ενώ τέσσερις… Περισσότερα εδώ.

Skoda Yeti 1.8 TSI 4×4

Το Skoda Yeti στην έκδοση με την 4κίνηση και τον 1.8 TSI αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και πλήρη μικρομεσαία SUV, αφού παρουσιάζει ελκυστική εμφάνιση, εφοδιάζεται με δυνατό κινητήρα και διαθέτει πολυχρηστικά… Περισσότερα εδώ.

Suzuki Jimny 1.3

Από τα πιο δημοφιλή, αξιόπιστα και σκληροτράχηλα 4×4 αυτοκίνητα είναι το Jimny, το οποίο έχει και το πλεονέκτημα του μικρού κινητήρα. Το μικρό σε διαστάσεις αμάξωμά του (μήκους 3,7 μέτρων) ευνοεί ιδιαίτερα την ευελιξία και… Περισσότερα εδώ.

Suzuki Grand Vitara 1.6 3d

Το Grand Vitara με το 3θυρο ελκυστικής σχεδίασης αμάξωμα εφοδιάζεται αποκλειστικά με τον 1.6 λίτρων κινητήρα και με μόνιμη τετρακίνηση χωρίς επιλογές. Το εν λόγω μηχανικό σύνολο κινεί το αμάξωμα σε ικανοποιητικούς… Περισσότερα εδώ.

Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 4MOTION

Μία από τις πληρέστερες προτάσεις στην κατηγορία των μεταχειρισμένων μικρομεσαίων 4κίνητων SUV είναι και το Tiguan 1.4 TSI 150 PS 4MOTION με την σύγχρονη παράλληλα εμφάνιση. Στο εσωτερικό του διακρίνεται για την… Περισσότερα εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store