Προσεγμένο Ford Focus RS του 2004

Το πρώτης γενιάς Ford Focus RS το οποίο κατασκευάστηκε σε 4.501 αντίτυπα, παραμένει ακόμα μέχρι και σήμερα εντυπωσιακό με τα δυναμικά του χαρακτηριστικά, τόσο σε σχεδίαση, όσο και σε επιδόσεις και οδική συμπεριφορά. Σήμερα τα εργοστασιακά Focus RS Mk1 που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση είναι λίγα, όπως και το συγκεκριμένο μοντέλο του 2004, το οποίο έχει διανύσει 70.540 πραγματικά χιλιόμετρα.

Πληροφοριακά, το πρώτο Focus RS διέφερε σε ποσοστό 80% από τις απλές εκδόσεις του και εξελίχθηκε από τους μηχανικούς του τμήματος Rally Sport της εταιρείας με τη συμβολή των οδηγών της εργοστασιακής ομάδας της Ford στο WRC. Το απίστευτο τιμόνι του σε αίσθηση και ακρίβεια σε συνδυασμό με τις σφιχτές ρυθμίσεις των ανεξάρτητων αναρτήσεων και το εξαιρετικό σε λειτουργία μηχανικό LSD της Quaife εξασφάλιζαν υψηλά επίπεδα πρόσφυσης. Παράλληλα, τα 4πίστονα φρένα της Brembo, τα μπάκετ καθίσματα της Sparco, και ο μελωδικός ήχος της βαλβίδας ανακούφισης του turbo γέμιζαν με αδρεναλίνη το αίμα του οδηγού.

Την κίνησή του αναλαμβάνει το 2λιτρο turbo μηχανικό σύνολο ισχύος 215 ίππων και 310 Nm ροπής, το οποίο επιταχύνει το αμάξωμα των 1.280 κιλών από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,7 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 230 χλμ./ώρα. To συγκεκριμένο Focus RS θα το βρείτε στον Επίσημο Συνεργάτη και Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της Ford, την Car Center στην τιμή των 13.990 ευρώ.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της Car Center

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store