Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την Κoilakos Carpark

25

Η εταιρεία Κoilakos Carpark, με 40 χρόνια εμπειρίας και αξιοπιστίας και στο χώρο των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, έχει δημιουργήσει μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

Όλα αυτά τα χρόνια, στόχος της εταιρείας είναι η ολοκληρωμένη προσφορά υπηρεσιών αυτοκινήτου στους πελάτες της και η δημιουργία μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης μαζί τους. Το έμψυχο δυναμικό όλων των τμημάτων της επιχείρησης είναι κοντά σας, ώστε να προσφέρει κάθε στιγμή την αξιοπιστία που αναζητάτε στο προϊόν και στην παροχή υπηρεσιών αυτού.

Αγοράζοντας ένα αυτοκίνητο από την Κoilakos Carpark, επιλέγετε την ποιότητα, την πιστότητα και την αξιοπιστία και είστε σίγουροι για το μοντέλο που θα αγοράσετε. Τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της Κoilakos Carpark συνοδεύονται με: Εγγυημένα χιλιόμετρα, πλήρες ιστορικό συντήρησης, γραπτή εγγύηση ατρακάριστου και 12μηνη εγγύηση. Επίσης, σε όλα τα αυτοκίνητα γίνεται βιολογικός καθαρισμός και έλεγχος service.

Επιπλέον, τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της Κoilakos Carpark προσφέρονται στις καλύτερες τιμές, από 0% προκαταβολή, έως 72 μήνες και με το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς αλλά και δυνατότητα ανταλλαγής.

Στοιχεία επικοινωνίας

  • Εκθέσεις: Λ. Συγγρού 328-330, Καλλιθέα και Λ. Συγγρού 169, Ν. Σμύρνη
  • Τηλέφωνα: 210-9015100, 210-9357030
  • Site: auto.koilakos.gr
  • email: [email protected]

Χάρτες: