Περισσότερα στοιχεία για το νέο MG3

Το ευρωπαϊκών προδιαγραφών μικρό μοντέλο MG3 παρουσιάζεται με περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες, λίγους μήνες πριν ξεκινήσει η διάθεσή του. Εξωτερικά, το μήκους 4.015 χιλιοστών αμάξωμά του διαθέτει ενδιαφέροντα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά με σπορτίφ ύφος που τονίζεται από τα LED φώτα ημέρας, την επιθετική του όψη, τις πολλές επιλογές εξατομίκευσης, τις ζάντες των 16 ιντσών, τα αεροδυναμικά βοηθήματα κ.α.

Στο μάλλον λιτό εσωτερικό του κυριαρχούν οι καμπύλες επιφάνειες, ενώ οι κόκκινες επενδύσεις του χαρίζουν τον απαραίτητο νεανικό «αέρα». Επίσης η MG τονίζει ότι το μικρό της μοντέλο προσφέρει μεγάλους χώρους για όλους τους επιβάτες χάρη στον «έξυπνο» σχεδιασμό της καμπίνας.

Η MG χαρακτηρίζει το MG3 ως «fun to drive», αφού το στήσιμο του έχει γίνει με βάση τα αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα, ύστερα από χιλιάδες χιλιόμετρα δοκιμών που έγιναν στους δρόμους της Γηραιάς ηπείρου. Έτσι θα συνδυάζει την ακρίβεια στους χειρισμούς και την απόλαυση στην οδήγηση με την καλύτερη δυνατή άνεση.

Το νέο «μωρό» της MG θα τροφοδοτείται με ένα VTi-TECH κινητήρα βενζίνης ισχύος 105 ίππων (πιθανώς 1.5 λίτρων) με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και με ντίζελ TCi-TECH αγνώστων τεχνικών χαρακτηριστικών. Αυτά αναμένεται να ανακοινωθούν λίγο καιρό πριν την έναρξη παραγωγής του στο εργοστάσιο του Birmingham, ενώ το λανάρισμά του θα γίνει στην Αγγλία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Δείτε εδώ το νέο SUV MG CS 

Get it on Google Play Download on the App Store