Suzuki Jimny 1.3 μεταχειρισμένο

Από τα πιο δημοφιλή, αξιόπιστα και σκληροτράχηλα 4×4 αυτοκίνητα είναι το Jimny, το οποίο έχει και το πλεονέκτημα του μικρού κινητήρα. Το μικρό σε διαστάσεις αμάξωμά του (μήκους 3,7 μέτρων) ευνοεί ιδιαίτερα την ευελιξία και σε συνδυασμό με το χαμηλό του βάρος, την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και την ικανή τετρακίνηση μπορεί να κινηθεί σε δύσβατα εκτός δρόμου τμήματα. Ωστόσο όλα αυτά έχουν και το τίμημά τους, καθώς οι χώροι του είναι περιορισμένοι με αποτέλεσμα στο πίσω κάθισμα δύο άτομα να χωρούν οριακά, ενώ για τις αποσκευές υπάρχουν μόλις 113 λίτρα.

Tο κοντό μεταξόνιο των 2.250 χιλιοστών και η ανάρτηση με τις αυξημένες διαδρομές και τους άκαμπτους άξονες εμπρός πίσω ευνοούν τις αναρριχήσεις, αλλά στο δρόμο οι αναπηδήσεις που παρουσιάζει και ο θόρυβος από τον 1.300άρη κινητήρα κουράζουν οδηγό και επιβάτες.

Αρχικός εξοπλισμός: 2 αερόσακοι, υποβοηθούμενο τιμόνι, 2 ηλ. παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, ηλ. καθρέφτες, ηχοσύστημα, ζάντες αλουμινίου, σύστημα πολυμέσων και air condition.

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.328 κ.εκ., Ισχύς: 85/6.000 ps/σ.α.λ., Ροπή: 110/4.100 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 14,1 δλ., Μεικτή κατανάλωση: 7,1 λτ./100 χλμ.

(+) Εκτός δρόμου ικανότητες, ευελιξία, αξιοπιστία, μικρός κινητήρας

(-) Χώροι, οδική συμπεριφορά, επιδόσεις

Δείτε ακόμα: Αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Get it on Google Play Download on the App Store