Suzuki SX4 1.6 4×4 μεταχειρισμένο

Από τα πιο δημοφιλή μικρά 4×4 είναι και το Suzuki SX4 με την ελκυστική σχεδίαση εσωτερικά και το σχετικά συντηρητικό εσωτερικό. Σε αυτό τα σκληρά πλαστικά ικανοποιούν και η συναρμογή είναι στιβαρή, ενώ τέσσερις ενήλικες επιβάτες μπορούν να φιλοξενηθούν δίχως παραχωρήσεις, όμως το πορτ μπαγκάζ των 270 λτ. είναι σχετικά μικρό.

Στα θετικά χαρακτηριστικά του SX4 ανήκει η ασφαλής και προβλέψιμη οδική του συμπεριφορά, αφού στον αυτοκινητόδρομο παρουσιάζει καλή σταθερότητα ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες, ενώ εκτός δρόμου είναι ευχάριστο στο χώμα και τα όρια τίθενται κυρίως από την χαμηλή απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος. Ο κινητήρας των 1.6 λτ. με τους 107 ίππους παρουσιάζει καλές επιδόσεις και ελαστικότητα, αλλά παράγει αισθητό θόρυβο.

Τετρακίνηση: Επιλογή μέσω διακόπτη δίπλα από το χειρόφρενο από κίνηση στους εμπρός τροχούς σε αυτόματη τετρακίνηση και κλείδωμα της τετρακίνησης σε ποσοστό 50-50 ανά άξονα, μέχρι τα 60 χλμ./ώρα.

Αρχικός εξοπλισμός: ABS, 4 αερόσακοι, 2 ηλ. παράθυρα, ηλ. καθρέπτες, aircondition και ράδιο cd.

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.598 κ.εκ., Ισχύς: 105/5.750 ps/σ.α.λ., Ροπή: 148/3.750 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 12,8 δλ., Τελική ταχύτητα: 160 χλμ./ώρα, Μεικτή κατανάλωση: 8,0 λτ./100 χλμ.

(+): Εμφάνιση, χώροι επιβατών, οδική συμπεριφορά

(-): Μικρός χώρος αποσκευών, θόρυβος κινητήρα στις υψηλές στροφές

Δείτε ακόμα: Αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Get it on Google Play Download on the App Store