Dacia Duster 1.6 4×4 μεταχειρισμένο

Το ελκυστικό σε σχεδίαση, με χαμηλή τιμή και ικανό εκτός δρόμου Duster στην 4κίνητη έκδοση με τον 1.6 λτ. κινητήρα απόδοσης 105 ίππων εφοδιάζεται με 6άρι κιβώτιο και πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων (έναντι 5 ταχυτήτων και ημιάκαμπτου άξονα στο 4×2). O 1.600άρης κινητήρας με το «κοντό» κιβώτιο εξασφαλίζει πολύ καλές επιταχύνσεις, ωστόσο ο θόρυβος που φτάνει στην καμπίνα είναι τονισμένος και η κατανάλωση «τσιμπημένη».

Το Duster είναι πολύ άνετο εντός και εκτός δρόμου, ωστόσο το τιμόνι ελαφρώνει όσο αυξάνεται η ταχύτητα κίνησης και χάνει σε αίσθηση. Τέλος το εσωτερικό του με τα μέτριας ποιότητας σκληρά πλαστικά είναι άνετο τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές, όμως δεν λείπουν και εργονομικές ατέλειες.

Τετρακίνηση: Επιλογές 2WD για κίνηση μόνο εμπρός, AUTO για αυτόματη εμπλοκή της τετρακίνησης και 4WD Lοck για αυξημένες απαιτήσεις εκτός δρόμου.

Αρχικός εξοπλισμός: ABS, 2 αερόσακοι, 2 ηλ. παράθυρα, ράδιο cd και air condition.

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.598 κ.εκ., Ισχύς: 105/5.750 ps/σ.α.λ., Ροπή: 148/3.750 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 12,8 δλ., Τελική ταχύτητα: 160 χλμ./ώρα, Μεικτή κατανάλωση: 8,0 λτ./100 χλμ.

(+): 4κίνηση, εκτός δρόμου ικανότητες εξωτερική σχεδίαση, χώροι, άνεση ανάρτησης

(-): Εργονομία, οδηγική αίσθηση, ποιότητα, θόρυβος κινητήρα, κατανάλωση, θόρυβος κινητήρα, κατανάλωση

Δείτε ακόμα: Αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Get it on Google Play Download on the App Store