Fiat Sedici 1.6 4×4 μεταχειρισμένο

Η «δίδυμη» παραλλαγή του Suzuki SX4 από την Fiat, το Sedici είναι παρόμοιο σε κάθε επίπεδο με το ιαπωνικό αδελφάκι και διαφέρει σε κάποιες σχεδιαστικές ελάχιστες λεπτομέρειες. Έτσι εξωτερικά είναι και αυτό με την σειρά του ελκυστικό, όπως και στο εσωτερικό με τα σκληρά πλαστικά διαθέτουν στιβαρή συναρμογή.

Στο δρόμο ξεχωρίζει για την φιλικότητα στους χειρισμούς και την ευελιξία, ενώ παράλληλα παρουσιάζει καλή σταθερότητα στις ευθείες σε γρήγορες ταχύτητες και εξίσου καλή οδική συμπεριφορά σε μια διαδρομή με στροφές όπου το τιμόνι να προσφέρει καλή αίσθηση. Ο 1.6 λτ. κινητήρας των 107 ίππων παρουσιάζει καλή ελαστικότητα, θετική απόκριση και καλές επιδόσεις, αλλά ο θόρυβος που παράγει γίνεται αισθητός από τις μεσαίες στροφές και άνω.

Τετρακίνηση: Επιλογή μέσω διακόπτη δίπλα από το χειρόφρενο από κίνηση στους εμπρός τροχούς σε αυτόματη τετρακίνηση και κλείδωμα της τετρακίνησης σε ποσοστό 50-50 ανά άξονα, μέχρι όμως τα 60 χλμ./ώρα.

Αρχικός εξοπλισμός: ABS, 4 αερόσακοι, 4 ηλ. παράθυρα, ηλ. καθρέπτες, ράδιο cd και air condition.

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.586 κ.εκ., Ισχύς: 107/5.600 ps/σ.α.λ., Ροπή: 145/4.000 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 10,8 δλ., Τελική ταχύτητα: 170 χλμ./ώρα, Μεικτή κατανάλωση: 7,1 λτ./100 χλμ.

(+): Σχεδίαση, χώροι επιβατών, οδική συμπεριφορά

(-): Μικρός χώρος αποσκευών, θόρυβος κινητήρα στις υψηλές στροφές

Δείτε ακόμα: Αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Get it on Google Play Download on the App Store