Hyundai Atos MPV 1.0 μεταχειρισμένο

Το Hyundai Atos MPV είναι από τα πρώτα ενός όγκου μίνι οχήματα, το οποίο είχε γίνει δημοφιλές ως καινούργιο και παραμένει εμπορικό μέχρι και σήμερα στην αγορά των μεταχειρισμένων χάρη στον οικονομικό, αξιόπιστο και πρακτικό του χαρακτήρα. Σημαντικό προσόν του είναι η πολύ καλή ευχρηστία που προσφέρει κατά την οδήγηση στη πόλη, με την ψηλή θέση οδήγησης και τα μεγάλα παράθυρα να ευνοούν την περιμετρική ορατότητα. Ωστόσο δεν προορίζεται για πιο μακρινές διαδρομές, αφού το ψηλό και στενό του αμάξωμα παρουσιάζει ευπάθεια στους πλευρικούς ανέμους και ο πίσω άκαμπτος άξονας δημιουργεί αναπηδήσεις και τάσεις πλεύσης. Ο κινητήρας του 1.0 λίτρου από την πλευρά του ανταποκρίνεται στις αστικές υποχρεώσεις του αυτοκινήτου αλλά παράγει αρκετό θόρυβο ειδικά από τις μεσαίες στροφές και άνω.

Στο εσωτερικό του (όπως και εξωτερικά) η εικόνα είναι παρωχημένη αν την συγκρίνουμε με τα πιο σύγχρονα δεδομένα, ωστόσο λόγω της ψηλής οροφής και των ψηλά τοποθετημένων- καθισμάτων προσφέρονται καλοί χώροι για τέσσερις επιβάτες. Αντίστοιχα από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας ήταν -και παραμένει- το πορτ μπαγκάζ των 263 λίτρων.

Μέση τιμή: 2.400 ευρώ, Τέλη κυκλοφορίας: 120 ευρώ, Τεκμήριο: 2.000 ευρώ

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 999 κ.εκ., Ισχύς: 58/5.700 ps/σ.α.λ., Ροπή: 84/3.250 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 15,1 δλ., Μεικτή κατανάλωση: 5,7 λτ./100 χλμ.

Διαβάστε ακόμα: Σημεία ελέγχου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

Get it on Google Play Download on the App Store