Fiat Seicento Sporting 1.1 μεταχειρισμένο

Η πιο σπορτίφ έκδοση του Seicento με την ονομασία «Sporting» φέρει αρκετές διαφορές εξωτερικά από τα πιο απλά μοντέλα, όπως στους προφυλακτήρες, στην τοποθέτηση αεροδυναμικών βοηθημάτων και στην προσθήκη ζαντών αλουμινίου. Αντίστοιχα και το εσωτερικό έχει πιο δυναμικά χαρακτηριστικά μέσω του χαρακτηριστικού στροφόμετρου στο κέντρο του ταμπλό και των πιο «ενισχυμένων» καθισμάτων. Παρά τις περιορισμένες εξωτερικές του διαστάσεις το Seicento είναι σε θέση να μετακινήσει μέχρι 4 επιβάτες -χωρίς περίσσιες ανέσεις, ενώ και το πορτ μπαγκάζ των 170 λίτρων επαρκεί για τα απαραίτητα.

Η σφιχτή ανάρτηση του Seicento Sporting μπορεί να μειώνει τα επίπεδα ανέσεων, ωστόσο χαρίζει στο μίνι Fiat ευχάριστη οδική συμπεριφορά, ικανοποιώντας τους πιο «ανήσυχους» οδηγούς. Παράλληλα ο απλός τεχνολογικά αλλά αξιόπιστος 8βάλβιδος κινητήρας των 1.1 λίτρων με τους 55 ίππους κινεί σβέλτα το αυτοκίνητο και έχει αρκετό νεύρο και απόκριση στις εντολές του οδηγού.

Μέση τιμή (μοντέλο 2002): 2.200 ευρώ, Τέλη κυκλοφορίας: 135 ευρώ, Τεκμήριο: 2.000 ευρώ

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.108 κ.εκ., Ισχύς: 55/5.000 ps/σ.α.λ., Ροπή: 88/2.750 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 13,5 δλ., Μεικτή κατανάλωση: 5,5 λτ./100 χλμ. 

Διαβάστε ακόμα: Σημεία ελέγχου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

Get it on Google Play Download on the App Store