smart fortwo 71 mhd




Με το μοναδικό του στιλ, τον lifestyle χαρακτήρα του και με μήκος μόλις 2,7 μέτρα, το fortwo είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα πιο ξεχωριστά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους δρόμους. Οι δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρει είναι πολλές, αφού ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει μεταξύ πολλών χρωμάτων των εξωτερικών πάνελ, ενώ και στο εσωτερικό οι επιλογές που υπάρχουν στα χρώματα των επενδύσεων των καθισμάτων και του ταμπλό είναι πολλές, όπως και οι ειδικές εκδόσεις που συνεχώς λανσάρονται, με πιο πρόσφατη και περισσότερο εκκεντρική από όλες την forjeremy.

To fortwo αποτελεί σημείο αναφοράς για την ευελιξία και την ευκολία στο παρκάρισμα, αφού καταφέρνει και «τρυπώνει» εκεί που κανένα άλλο αυτοκίνητο δεν έχει την… τύχη. Από την άλλη πλευρά το πολύ κοντό του μεταξόνιο και οι σφιχτές αναρτήσεις έχουν -αναπόφευκτα- και τα αρνητικά τους, καθώς το αμάξωμά του παρουσιάζει νευρική συμπεριφορά και η άνεση που παρέχει είναι μέτρια. Όσον αφορά στο 1.0 λίτρου 3κύλινδρο μηχανικό σύνολο με τους 71 ίππους είναι πολύ οικονομικό σε κατανάλωση, απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας και έχει αρκετή ζωντάνια, ενώ το αυτόματο κιβώτιο με το οποίο συνδυάζεται ευνοεί την αστική οδήγηση, αλλά η αμεσότητά του στις εναλλαγές των σχέσεων είναι αργή.    

Εξοπλισμός: ESP, 2 a/b, ηλ. παράθυρα, air condition και κεντρικό κλείδωμα θυρών.

Τιμή: 13.850 ευρώ

Τέλη κυκλοφορίας: 0 ευρώ

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 999 κ.εκ., Ισχύς: 71/5.800 ps/σ.α.λ., Ροπή: 92/2.800 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 13,7 δλ., Μεικτή κατανάλωση: 4,2 λτ./100 χλμ., Εκπομπές CO2: 97 γρ./χλμ. 

Get it on Google Play Download on the App Store