Chevrolet Spark 1.0 LS




Η ευφάνταστη και νεανική σχεδίασή του Spark αποτελεί ένα από τα πιο ελκυστικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του, ενώ μετά την πρόσφατη ανανέωση απέκτησε ακόμα περισσότερη κομψότητα και στιλ. Αντίστοιχα μοντέρνο και με ευχάριστο διάκοσμο είναι και το εσωτερικό του, όπου σημείο αναφοράς αποτελεί ο πίνακας οργάνων που μοιάζει με αντίστοιχο μοτοσικλέτας. Παράλληλα, η καμπίνα του Spark εμφανίζει στιβαρή κατασκευή, καλή ποιότητα κατασκευής και αντίστοιχου επιπέδου εργονομία.

Από πλευράς χώρων, το εσωτερικό του Spark είναι σε θέση να μετακινήσει τέσσερις επιβάτες με άνεση, ωστόσο ο χώρος αποσκευών των 170 λίτρων επαρκεί για τα απαραίτητα. Το μίνι μοντέλο της Chevrolet διακρίνεται ακόμα για την ευελιξία και την ευκολία στους χειρισμούς και την άνεση, ενώ ο 1.000άρης κινητήρας των 68 ίππων διαθέτει την απαιτούμενη ζωντάνια στην πόλη, χωρίς οι επιδόσεις του και η κατανάλωση καυσίμου να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.

Εξοπλισμός: 6 a/b, ηλ. παράθυρα εμπρός, air condition, τιμόνι υποβοηθούμενο και ρυθμιζόμενο, κεντρικό κλείδωμα θυρών και ράδιο CD.

Τιμή: 8.080 ευρώ (με την έκπτωση των 900 ευρώ)

Τέλη κυκλοφορίας: 107,1 ευρώ

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 995 κ.εκ., Ισχύς: 68/6.400 ps/σ.α.λ., Ροπή: 93/4.800 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 15,5 δλ., Μεικτή κατανάλωση: 5,1 λτ./100 χλμ., Εκπομπές CO2: 119 γρ./χλμ. 

Get it on Google Play Download on the App Store