Νέο Mitsubishi ASX ετοιμάζεται για το 2017

Το Mitsubishi ASX το οποίο παρουσιάστηκε το 2010 και έκτοτε έχει δεχτεί ανανεώσεις, πρόκειται να αντικατασταθεί από το νέο μοντέλο το 2017. Ήδη η Mitsubishi έχει βγάλει στους δρόμους και δοκιμάζει πρωτότυπα μοντέλα με έντονο καμουφλάζ, ωστόσο κάποια σχεδιαστικά του στοιχεία είναι ευδιάκριτα και παραπέμπουν στο Mitsubishi Concept XR-PHEV II.

Το νέο ASX θα έχει μήκος γύρω στα 4,5 μέτρα και θα διαθέτει εμφανώς πιο μοντέρνο και σπορτίφ σχεδιασμό εξωτερικά. Όπως μπορούμε να δούμε από την ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα από το site Carview, το νέο μικρομεσαίο SUV της Mitsubishi θα ξεχωρίζει στο εμπρός άκρο από τη νέα μάσκα «Dynamic Shield», τα τονισμένα φτερά, τα έντονα νεύρα στα πλαϊνά και το σφηνοειδές προφίλ με τύπου κουπέ τελείωμα.

Εκτός από τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, το νέο ASX θα προσφέρεται και σε πιο «οικολογική» έκδοση με εξελιγμένο plug-in hybrid μηχανικό σύνολο. Το σύστημα PHEV θα είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί κυρίως σε ηλεκτρικό πρόγραμμα με τον κινητήρα βενζίνης να εκτελεί χρέη γεννήτριας ή να παρέχει πρόσθετη κινητήρια ισχύ όταν χρειάζεται.

Get it on Google Play Download on the App Store