H Mitsubishi ετοιμάζει το δικό της Qashqai

Πάνε λίγοι μήνες από τότε που η κοινοπραξία Renault-Nissan ανέλαβε τον έλεγχο της Mitsubishi και ο πρώτος καρπός από την κίνηση αυτή θα είναι όπως όλα δείχνουν ένα νέο SUV από τη Mitsubishi στα πρότυπα του Qashqai. Σκοπός του να πλαισιώσει τα ASX και Outlander αλλά και να φέρει πωλήσεις σε μία κατηγορία που πουλάει σαν ζεστό ψωμί.

Η Mitsubishi είναι μία μάρκα με μικρό μερίδιο αγοράς, η οποία όμως έχει παράδοση στην κατασκευή SUV. Προκειμένου λοιπόν να εκμεταλλευτεί την παράδοσή της αλλά και να πετύχει πωλήσεις γρήγορα, θα κάνει την επίθεσή της με το δικό της Qashqai, καθώς εκεί κατέληξε η νέα ιδιοκτησία Renault-Nissan που έχει εξάλλου τη συνταγή της επιτυχίας στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Δείτε επίσης: Νεαρός παραλίγο να σκοτωθεί για να βγάλει μια φωτογραφία το Nissan GT-R (+video)

Και είναι λογικό, καθώς αυτή τη στιγμή στην γκάμα της Mitsubishi υπάρχει χώρος για ένα τέτοιο μοντέλο ανάμεσα στο ASX και στο Outlander. Το νέο μοντέλο δεν έχει προς το παρόν όνομα, όμως θα ξεχωρίζει από την εμφάνισή του, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για επιρροές από το εικονιζόμενο πιο πάνω, πρωτότυπο XR-PHEV.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση για τα μοτέρ που θα συναντάμε κάτω από το καπό του, θεωρούμε όμως δεδομένο πως θα δούμε γνώριμους κινητήρες από τον όμιλο Renault-Nissan, σε συνδυασμό με κάποια σύνολα της ίδιας της Mitsubishi, ενώ θα το δούμε τόσο σε δικίνητες όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις.

Το… Qashqai της Mitsubishi θα παρουσιαστεί στη έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο, ενώ ένα χρόνο αργότερα περιμένουμε το καινούργιο Outlander.

Get it on Google Play Download on the App Store