To Qashqai της Mitsubishi

Η Mitsubishi εποφθαλμιά την ισχυρή θέση του Nissan Qashqai στην αγορά και ετοιμάζει το δικό της crossover για να τα βάλει μαζί του. Εδώ βλέπουμε σε ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα πως θα μοιάζει το νέο μοντέλο της, το οποίο θα ονομάζεται Eclipse και θα το δούμε το 2018.

Όπως φαίνεται και από την ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του Auto Express, θα έχουμε να κάνουμε με ένα τολμηρό σε σχεδίαση αμάξωμα, το οποίο θα διακρίνεται από τις γενναίες δόσεις χρωμίου στη μάσκα εμπρός αλλά και από τα σχιστά φώτα.

Δείτε επίσης: Νέος τιμοκατάλογος Suzuki και νέα έκδοση Vitara

Μάλιστα θα έχει αρκετά στοιχεία από κουπέ αμάξωμα, με το κυριότερο εξ αυτών να είναι η έντονη κλίση των πίσω κολόνων, οι οποίες θα συνοδεύονται από ένα δυναμικό νεύρο που θα διατρέχει το αυτοκίνητο στο πλάι.

Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί από τους σχεδιαστές της μάρκας στην εκμετάλλευση των χώρων στην καμπίνα, καθώς επιθυμούν να είναι ευρύχωρο αλλά και πρακτικό το αυτοκίνητό τους, παρά τις μαζεμένες εξωτερικές διαστάσεις και τη χαμηλή γραμμή της οροφής πίσω.

Στο κομμάτι των κινητήρων θα έχουμε μοτέρ από 1.5 λτ. βενζίνης έως και 2.2 λτ. πετρελαίου, ενώ δεν αποκλείεται κάτω από το καπό του να δούμε και μοτέρ της κοινοπραξίας Renault-Nissan, της οποίας η Mitsubishi εδώ και μερικούς μήνες αποτελεί μέλος. Στα κιβώτια θα συναντάμε χειροκίνητα έξι σχέσεων αλλά και CVT, ενώ θα υπάρχουν εκδόσεις δικίνητες αλλά και τετρακίνητες.

Διαβάστε ακόμη: Έτσι θα είναι η νέα Toyota Supra

Το λανσάρισμα του νέου Eclipse θα ακολουθήσει και ακόμη ένα πιο… μικρό crossover από τη Mitsubishi, το οποίο θα βάλει στο μάτι το Nissan Juke. Όπως φαίνεται λοιπόν η Mitsubishi θα δώσει ιδιαίτερη βάση στην κατηγορία των crossover.

Get it on Google Play Download on the App Store