Αυτό θα είναι το όνομα του Qashqai της Mitsubishi

Όπως έχουμε γράψει εδώ και καιρό η Mitsubishi ετοιμάζει νέο crossover το οποίο θα ανήκει στην κατηγορία του Nissan Qashqai και πλέον μας δίνει μία νέα φωτογραφία του, την πιο αποκαλυπτική έως τώρα, ενώ μας το συστήνει με το όνομά του.

Αυτό θα είναι το Eclipse Cross, ένα όνομα το οποίο υπήρχε και στο παρελθόν στην οικογένεια της Mitsubishi χωρίς το Cross φυσικά, το οποίο προστέθηκε για να υποδηλώσει την φύση του μοντέλου.

Το νέο αυτοκίνητο της ιαπωνικής μάρκας, η οποία ελέγχεται από τη Nissan πλέον, θα ντεμπουτάρει στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο και όπως φαίνεται και από αυτή την σκοτεινή έστω εικόνα, θα έχει αρκετά αιχμηρό αμάξωμα σχεδιαστικά.

Δείτε επίσης: Η Mitsubishi βάζει ταφόπλακα στο Lancer

Το Mitsubishi Eclipse Cross θα τοποθετηθεί στην γκάμα της Mitsubishi ανάμεσα στα ASX και Outlander και από αυτά που μπορούμε να διακρίνουμε, από τη νέα εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η Mitsubishi θα έχει αρκετά αιχμηρό σχεδιασμό και επιθετικό εμπρός μέρος με μεγάλη μάσκα και LED φώτα. 

Το μέγεθός του θα είναι παραπλήσιου αυτού των Nissan Qashqai και Renault Kadjar, ενώ κάτω από το καπό του, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία μέχρι τώρα, θα έχουμε μοτέρ βενζίνης, 1.5 λτ. τούρμπο στα 120 άλογα και 2.2 λτ. πετρελαίου. Και τα δύο θα συνεργάζονται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο (CVT), ενώ θα διατίθενται τόσο ως 4×2 όσο και ως 4Χ4.

Για περισσότερες πληροφορίες δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την επίσημη αποκάλυψη του νέου crossover της ιαπωνικής μάρκας.

Get it on Google Play Download on the App Store