Πιο “άγριο” Mitsubishi L200 Barbarian SVP

Η Mitsubishi λανσάρει μια νέα ειδική έκδοση του Mitsubishi L200, το οποίο κάνει σήμερα πρεμιέρα στην έκθεση επαγγελματικών οχημάτων που γίνεται στο Μπέρμινχαμ (25-27 Απριλίου).

Το πιο σκληροτράχηλο Mitsubishi L200 Barbarian SVP (Special Vehicle Projects) διακρίνεται εξωτερικά από τις μαύρες 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου με τα χωμάτινα ελαστικά, τις προσθήκες τα φτερά, τη νέα μάσκα, τις μαύρες ράγες οροφής, τις προσθήκες στα φανάρια, τους στρογγυλούς προβολείς ομίχλης και το μαύρο πίσω προφυλακτήρα. Επιπλέον, το Mitsubishi L200 Barbarian SVP διαθέτει σκαλοπάτια στα μαρσπιέ, φωτισμό στην καρότσα και λασπωτήρες.

Στο εσωτερικό του εξοπλίζεται με δερμάτινο σαλόνι, με φωτισμό στα πόδια και με αριθμημένη πλακέτα, καθώς θα διατεθούν μόνο 250 οχήματα αποκλειστικά στην αγορά της Μ. Βρετανίας. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται ακόμα αισθητήρες φωτός και βροχής, είσοδος χωρίς κλειδί, σύστημα πλοήγησης, Bi-Xenonφώτα, cruisecontrolκαι κάμερα οπισθοπορείας.

Την κίνηση του Mitsubishi L200 Barbarian SVP αναλαμβάνει ο 2.4 λτ. diesel των 180 ίππων και 430 Nm ροπής, συνδυασμένος με 6τάχυτο μηχανικό ή 5τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και μετάδοση κίνησης σε όλους τους τροχούς. Οι τιμές του ξεκινούν από τις 28.479 λίρες Αγγλίας (33.650 ευρώ).

Διαβάστε ακόμα:

Πιο σκληροτράχηλο Mitsubishi L200 Iron

Δοκιμή Mitsubishi L200 2.4 Di-D 180 PS Double Cab

Σημεία των καιρών: Renault με σήμα Mitsubishi

 

Get it on Google Play Download on the App Store