Πρώτη επίσημη εικόνα και πληροφορίες για το Mitsubishi Evo

Το Mitsubishi Lancer Evolution σταμάτησε να παράγεται εδώ και αρκετό καιρό και οι φήμες άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν. Παρόλα αυτά, πλέον η ιαπωνική μάρκα έρχεται να βάλει τέλος σε αυτές και μας παρουσιάζει την πρώτη, όχι και τόσο αποκαλυπτική, εικόνα του.

Όπως φαίνεται λοιπόν σε αυτή, το e-Evolution, όπως θα είναι η πλήρης ονομασία του, θα είναι ένα υψηλών επιδόσεων, τετρακίνητο αυτοκίνητο, το οποίο θα έχει ένα coupe SUV αμάξωμα και όχι σεντάν, όπως το ξέραμε μέχρι πρότινος.

Δείτε ακόμη: Δεν αλλάζουν τα τέλη κυκλοφορίας για τα νεώτερα αυτοκίνητα

Αρχικά θα το δούμε ως πρωτότυπο στην προσεχή, 45η έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο (27 Οκτωβρίου – 5 Νοεμβρίου), το οποίο θα εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα. Εξ ου και το e στην ονομασία, πριν το Evolution, το οποίο σύμφωνα με την ίδια τη μάρκα θα συμβολίσει την έναρξη μιας νέας εποχής για την ίδια.

Φυσικά, μόνο το όνομα θυμίζει Evo, όπως βλέπετε και από την εικόνα, καθώς έχουμε να κάνουμε με ένα όχημα εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας, το οποίο πάντως απέχει ακόμη αρκετά από την παραγωγή. Πάντως, το γεγονός πως είναι ηλεκτρικό και SUV δεν θα αρέσει στους οπαδούς του, αλλά αυτό μάλλον δεν φαίνεται να πτοεί την ιαπωνική μάρκα, η οποία θεωρεί πως το μέλλον του Evolution είναι αυτό!

Get it on Google Play Download on the App Store