Mitsubishi Space Star με αλλαγές σε εμφάνιση και αναρτήσεις

Το ανανεωμένο Space Star (Mirage στις Η.Π.Α.) παρουσιάζει η Mitsubishi, το οποίο διαθέτει φρεσκαρισμένη εμφάνιση, πιο σύγχρονο εσωτερικό και βελτιωμένα δυναμικά χαρακτηριστικά. Εξωτερικά διακρίνεται από το ανασχεδιασμένο και πιο όμορφο εμπρός άκρο του αμαξώματος, όπου ξεχωρίζουν οι νέας αισθητικής προφυλακτήρας, καπό, μάσκα και φωτιστικά σώματα με τα ενσωματωμένα LED. Επίσης, διαθέτει νέου σχεδιασμού πίσω φώτα, αεροτομή στο τελείωμα της οροφής και ζάντες.

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Mitsubishi Space Star υπάρχουν νέες επενδύσεις στα καθίσματα, νέο τιμόνι και επιλογέας ταχυτήτων. Επιπλέον, προσφέρεται με αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων και ηχοσύστημα 300 watt της Rockford-Fosgate.

Ο 3κύλινδρος κινητήρας των 1.2 λτ. ισχύος 78 ίππων παρέμεινε χωρίς αλλαγές (διαβάστε εδώ τη δοκιμή). Όμως η Mitsubishi βελτίωσε τα φρένα και την οδική συμπεριφορά. Πιο αναλυτικά τοποθετήθηκαν νέα αμορτισέρ και ελατήρια, ενισχύθηκε η ακαμψία στο εμπρός μέρος και χρησιμοποιήθηκαν μεγαλύτερα δισκόφρενα εμπρός διαμέτρου 251 χλστ. και ταμπούρα πίσω 251 χλστ., ενώ αλλάχτηκαν και τα τακάκια.

Get it on Google Play Download on the App Store