Νέα ειδική έκδοση Mitsubishi L200 (Triton) Knight Edition

Η Mitsubishi Motors Malaysia (MMM) ετοίμασε μια ειδική έκδοση του L200 (εκεί πωλείται ως Triton), το Knight Edition, το οποίο θα διατεθεί στην τοπική αγορά σε μόλις 120 αντίτυπα. Να υπενθυμίσουμε ότι τον περασμένο Ιανουάριο είχε λανσάρει στη Μαλαισία μία ακόμα ειδική έκδοση του pick-upμοντέλου, το Triton Phantom Edition που είχε διατεθεί σε 200 οχήματα.

Εξωτερικά, το Triton Knight Edition ξεχωρίζει από τις διάφορες προσθήκες στο αμάξωμα που του χαρίζουν ακόμα πιο έντονο δυναμισμό. Αυτές αφορούν το προστατευτικό τμήμα στον εμπρός προφυλακτήρα, τα σκαλοπάτια στα μασπιέ, το μαύρο πίσω προφυλακτήρα, της επίσης μαύρες 17άρες ζάντες και μπάρες στην καρότσα, η οποία εφοδιάζεται με ειδικά σχεδιασμένο κάλυμμα. Επίσης στο αποκλειστικά λευκό περλέ αμάξωμα έχουν τοποθετηθεί αυτοκόλλητα στα πλαϊνά και μαύρη μάσκα.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινα καθίσματα με κόκκινες ραφές και με την επιγραφή «Knight» στις πλάτες. Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος και περιλαμβάνει -εκτός άλλων- σύστημα πολυμέσων, κάμερα οπισθοπορείας, διζωνικό κλιματισμό κ.λπ.

Την κίνηση του Triton Knight Edition αναλαμβάνει το ντίζελ μηχανικό σύνολο των 2.5 λίτρων, απόδοσης 178 ίππων και 400 Nm ροπής, συνδυασμένο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και paddles στο τιμόνι.

Η τιμή της ειδικής αυτής έκδοσης του L200 ή Tritonανέρχεται στις 122.487 ρινγκίτ Μαλαισίας, τα οποία ισοδυναμούν με 26.762 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store