Toyota Yaris WRC σκίζει τα βουνά (+videos)

 

Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 13 Δεκεμβρίου, η Toyota και η Gazoo Racing Team παρουσίασαν στο Ελσίνκι της Φινλανδίας το αγωνιστικό Yaris το οποίο θα προσπαθήσει να κατακτήσει το WRC. Αυτή τη φορά θα το δούμε να «σκίζει» τα βουνά στο πέρασμά του, στα χέρια του Latvala.

Παρόλο που η παρουσίαση της Toyota για το Yaris WRC ήταν μεγαλειώδης και μας αποκάλυψε πλήρως την εμφάνιση του αυτοκινήτου, δυστυχώς δεν το είδαμε σε δράση, μέσα από κάποιο video.

Διαβάστε ακόμη: Η παρουσίαση του Toyota Yaris WRC

Ευτυχώς όμως που υπάρχουν παντού petrolheads οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν τις δοκιμές ενός αυτοκινήτου, να τις βιντεοσκοπήσουν και να τις ανεβάσουν στο internet προκειμένου και εμείς να πάρουμε μία ιδέα από το τι μας περιμένει.

Έτσι, σε αυτό το video θα δούμε το Toyota Yaris WRC μέσα από τα περάσματα του Latvala σε πρώιμο στάδιο δοκιμών εξέλιξης για αυτό εξάλλου και το αυτοκίνητο είναι ακόμη καμουφλαρισμένο, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στα videos.

Τα περάσματα του αυτοκινήτου είναι συγκλονιστικά, ενώ ο ήχος του είναι πωρωτικός και μας κάνει να ανυπομονούμε να το δούμε και να το ακούσουμε σε κανονικό αγώνα.

Δείτε επίσης: Έρχεται το πολιτικό Yaris στα χρώματα του πολέμου

Να θυμίσουμε πως το Toyota Yaris WRC εφοδιάζεται με τούρμπο κινητήρα 1.6 λτ. ο οποίος αποδίδει 380 ίππους και 425 Nm, είναι τετρακίνητο και έχει σειριακό κιβώτιο έξι σχέσεων.

Get it on Google Play Download on the App Store