Αυτά είναι τα αυτοκίνητα του WRC για το 2018

Το πρωτάθλημα του WRC για το 2018 είναι έτοιμο για εκκίνηση μπροστά από το καζίνο του Μονακό και τα αυτοκίνητα των τεσσάρων κατασκευαστών παρουσιάστηκαν με κάθε επισημότητα στην έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων στο Autosport. 

Η πρωταθλήτρια ομάδα της M-Sport έχοντας πλέον και την επίσημη βοήθεια της Ford θα προσπαθήσει να κρατήσει τα σκήπτρα σε οδηγούς και κατασκευαστές με το Ford Fiesta RS WRC. Βασικοί οδηγοί οι Ogier και Evans ενώ ένα 3ο αυτοκίνητο θα οδηγήσει στο Μόντε Κάρλο και στην Κορσική ο Bouffier. 

Δείτε ακόμα: Οι Top10 στιγμές του WRC του 2017 (+video)

Η ομάδα της Hyundai με το i20 Coupe WRC θέλει να κάνει ότι απέτυχε το 2017 και να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί έχοντας οδηγούς τους Neuville και Mikkelsen. Οι Sordo και Paddon θα μοιράζονται ανάλογα με τον αγώνα το 3ο αυτοκίνητο.

Στην Toyota ετοιμάζονται για την δεύτερη χρονιά τους μετά την επιστροφή και μετά τα πολύ θετικά αποτελέσματα του 2018 ονειρεύονται κάτι πιο δυνατό. Οδηγοί του Toyota Yaris WRC θα είναι οι Latvala, Lappi καθώς και Tanak που αποχώρησε από την M-Sport. 

Η Citroen μετά την πολύ μέτρια χρονιά του 2017 θέλει να αντεπιτεθεί έχοντας βελτιώσει την C3 WRC στα σημεία που υστερούσε. Βασικοί οδηγοί θα είναι οι Meeke και Breen ωστόσο το μεγάλο νέο είναι η επιστροφή του Loeb στους αγώνες του Μεξικό, της Κορσικής και της Ισπανίας. Ένα ακόμα αυτοκίνητο θα οδηγεί ο Al Qassimi.

Διαβάστε ακόμα: Τα χειρότερα τρακαρίσματα σε αγώνες ράλλυ του 2017 (+video)

Το πρωτάθλημα του 2018 περιλαμβάνει 13 αγώνες με πρώτο σταθμό το Μόντε Κάρλο στις 25 Ιανουαρίου.

Get it on Google Play Download on the App Store