Τιμές, εκδόσεις Captur και προσφορές Renault




Από 13.950 ευρώ με φουλ εξοπλισμό

Η Teoren Motors ανακοινώνει τις τιμές, τον εξοπλισμό και τις εκδόσεις του νέου μικρού SUV μοντέλου Captur, το οποίο έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες στην χώρα μας στην Έκθεση Αυτοκινήτου Αθήνας 2013. Το Captur διατίθεται με τους κινητήρες βενζίνης 0.9 TCe 90hp και 1.2 TCe 120hp, καθώς και με το ντίζελ 1.5 dCi 90hp. Οι τιμές ξεκινούν από 13.950 ευρώ για τον 0.9 TCe και από 16.400 ευρώ για τον 1.5 dCi (με όφελος απόσυρσης). Επιπλέον, τα μηχανικά σύνολα 1.2 TCe 120hp και 1.5 dCi 90hp μπορούν να εφοδιαστούν και με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των 6 ταχυτήτων EDC.

Όσον αφορά στον εξοπλισμό, το Captur από την αρχική έκδοση Authentic περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως είναι -μεταξύ άλλων- ESP, 6 αερόσακοι, cruise control και περιοριστής ταχύτητας, σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα, air condition, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, κάρτα Renault με τηλεχειρισμό, εμπρός και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, υπολογιστή ταξιδίου, ράδιο CD, Bluetooth με θύρες USB & AUX, συρόμενο πίσω κάθισμα κ.α.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις τιμές του Captur αλλά και όλων των μοντέλων της Renault, μαζί και με τις προωθητικές ενέργειες που ισχύουν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2013. 

Get it on Google Play Download on the App Store