Ξεκίνησε το λανσάρισμα της BMW i3 στην Ελλάδα




H BMW Σπανός Α.Ε., ο Επίσημος Αντιπρόσωπος της μάρκας BMW i στην Ελλάδα, αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη BMW i3 στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 σε μια αποκλειστική εκδήλωση με καλεσμένους από τον επιχειρηματικό κόσμο και επίτιμους προσκεκλημένους τον κύριο Ασημάκη Παπαγεωργίου, Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, καθώς και τον κύριο Μιχάλη Παπαδόπουλο, Υφυπουργό Μεταφορών και Δικτύων, η BMW i3 αποκαλύφθηκε στο κοινό. 

Το επίσημο λανσάρισμα της BMW i3 στην Ελλάδα έγινε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013. Στις κεντρικές εγκαταστάσεις της BMW Σπανός (Λ. Συγγρού 299 & Αμφιθέας στη Νέα Σμύρνη), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γνωρίσουν από κοντά το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της BMW, καθώς και να προγραμματίσουν ένα test drive.

Επιπρόσθετα, παρέχεται δυνατότητα προγραμματισμού δοκιμαστικής οδήγησης του ηλεκτρικού BMW i3 μέσω της ιστοσελίδας www.bmw.gr, όπως μέσω της επίσημης σελίδας της BMW Hellas στο facebook (facebook.com/BMWHellas), με τη συμπλήρωση στοιχείων στην ειδική φόρμα.

Η τιμή της BMW i3 για την ελληνική αγορά είναι € 36.150 με πλήρη εξοπλισμό (δείτε εδώ).

Get it on Google Play Download on the App Store