Παρουσίαση των νέων smart fortwo και forfour στην Τεχνόπολις

Πριν από λίγη ώρα η Mercedes-Benz Hellas παρουσίασε στην «Τεχνόπολις» – Γκάζι, τα νέα smart fortwo και forfour, υπό την παρουσία και τα εκλεκτά εδέσματα του διάσημου σεφ Στέλιου Παρλιάρου. Τα πλήρως εκσυγχρονισμένα νέα αυτοκίνητα πόλης διακρίνονται για την έντονα νεανική τους σχεδίαση με την trendy εμφάνιση, τους πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς μέσα – έξω και τις κόμπακτ διαστάσεις τους (μήκος 2,69 μ. το fortwo και 3,49 μ. το forfour).

To fortwo εφοδιάζεται με δύο μηχανικά σύνολα, το ατμοσφαιρικό του 1.0 λτ. απόδοσης 71 ίππων και το 0.9 turbo των 90 ίππων, ενώ το forfour τροφοδοτείται μόνο με τον 1.000άρη των 71 ίππων. Πλέον το fortwo (όπως και το forfour) εφοδιάζεται στάνταρ με μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων και προαιρετικά με νέο 6τάχυτο διπλού συμπλέκτη twinamic (διαθέσιμο το 2015).

Από πλευράς τιμών, το νέο fortwo 1.0 71 hp κοστίζει από 11.450€ και το 0.9 turbo από 12.427€, ενώ για το forfour οι τιμές ξεκινούν από τις 12.087€ (τιμές με απόσυρση). Στην βασική έκδοση περιλαμβάνονται στον εξοπλισμό ESP, 5 αερόσακοι, cruise control, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηχοσύστημα και σύστημα αυτόματου κλιματισμού.

 

Get it on Google Play Download on the App Store