Fiat 500X με τιμή από 17.070 ευρώ – τιμές και εξοπλισμοί

Το νέο μικρό crossover Fiat 500X ξεκινά τη διάθεσή του και στην χώρα μας με τιμές που ξεκινούν από 17.070 ευρώ και με πλήρη εξοπλισμό από την αρχική έκδοση. Πιο αναλυτικά, από τη βασική έκδοση Pop περιλαμβάνονται ESP, 6 αερόσακοι, σύστημα αποφυγής ανατροπής, σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω, Cruise Control, πίσω αναδιπλούμενα καθίσματα (60/40), σύστημα UConnect με θύρες USB και Aux και χειριστήρια στο τιμόνι, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος, προφυλακτήρες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος κλπ.

Για τους πρώτους 50 αγοραστές που θα παραγγείλουν το αυτοκίνητο (εκτός της έκδοσης Pop) μέχρι 31/12/2014, υπάρχει μια προνομιακή προσφορά, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσουν το νέο μικρό crossover της Fiat με πολύ πιο πλούσιο εξοπλισμό χωρίς να δώσουν περισσότερα χρήματα.

Συγκεκριμένα, για τις εκδόσεις Pop Star/Cross προσφέρονται στον πελάτη στην ίδια τιμή οι πιο πλούσιες εκδόσεις Lounge/Cross Plus με συνολικό όφελος σε εξοπλισμό 2.500€ και για τις εκδόσεις Lounge/Cross Plus προσφέρεται δωρεάν επιπλέον εξοπλισμός (δερμάτινο σαλόνι, 3ο πίσω προσκέφαλο, ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή, ηχοσύστημα Hi-Fi By Beats.) αξίας 2.600€.

Για τον αναλυτικό τιμοκατάλογο Fiat, τις εκδόσεις και εξοπλισμούς του Fiat 500X ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Get it on Google Play Download on the App Store