Η ARES Design ζωντανεύει την De Tomaso Pantera

Την ARES Design την έχουμε γνωρίσει μέσα από τις ιδιαίτερες και ξεχωριστές δημιουργίες της καθώς έχει αποδείξει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει μία πολύ καλή βάση ενός υπεραυτοκινήτου ή ενός πολυτελούς μοντέλου και να παρουσιάσει κάτι το μοναδικό, στην ανάλογη βέβαια τιμή.

Διαβάστε ακόμα: Ares Χ-Raid, η αλλιώς μια G-Class με 600.000 ευρώ…

Η μικρή ιταλική carroserie με έδρα στην Μόντενα και ιδρυτή τον Ελβετό πρώην γενικό διευθυντή της Lotus, Dany Bahar, παρουσίασε τις πρώτες εικόνες από το νέο της μοντέλο το οποίο φέρει την κωδική ονομασία “Project Panther”.

Και πως θα μπορούσε άλλωστε να λέγεται διαφορετικά καθώς η εικόνα που αντικρίζουμε είναι σαφέστατα επηρεασμένη και συνδεδεμένη με την θρυλική De Tomaso Pantera που σχεδίασε το 1972 ο Αμερικάνος Tom Tjaarda.

Βάση για το μοντέλο παραγωγής θα αποτελέσει η Lamborghini Huracan από την οποία εκτός από το σασί θα προέρχεται τόσο ο V10 των 5.2 λίτρων με τους 602 ίππους όσο και το κιβώτιο και η τετρακίνηση.

Δείτε ακόμα: Νέο ιταλικό σπορ Willys με 610 PS και 0-100 χλμ./ώρα σε 2,7 δλ.!

Φυσικά ο Dany Bahar και η μικρή ομάδα του θα επέμβουν στους τομείς που ειδικεύονται δημιουργώντας ένα τελείως διαφορετικό αυτοκίνητο. Στις δηλώσεις του ο Bahar τόνισε: “Ξεκινήσαμε την ARES πριν από τρία χρόνια χρόνια για να δημιουργήσουμε ξεχωριστά αυτοκίνητα για ξεχωριστούς ανθρώπους και ήδη σήμερα μας έχουν προτιμήσει 200 πελάτες.”

Το νέο μοντέλο της ARES Design αναμένεται να είναι έτοιμο για παραγωγή και πωλήσεις στα μέσα του 2018.

Get it on Google Play Download on the App Store