Διαγωνισμός SEAT Test Flight




Η SEAT Τεχνοκάρ σε συνεργασία με το μεγαλύτερο κέντρο skydiving στην Ελλάδα, το Greek Freefall Club, διοργανώνει διαγωνισμό μέσω της σελίδας της SEAT Greece στο facebook για την ανάδειξη 1 νικητή, ο οποίος θα κερδίσει ένα αξέχαστο test drive εδάφους-αέρος!

Πιο συγκεκριμένα, ο μεγάλος νικητής που θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση, θα κερδίσει ένα test drive με το νέο SEAT Leon για ένα Σαββατοκύριακο, το οποίο και θα τον ταξιδέψει μέχρι τις εγκαταστάσεις του GFFC στην Κωπαϊδα, όπου θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας, την αξέχαστη εμπειρία της ελεύθερης πτώσης, πραγματοποιώντας ένα άλμα tandem από ύψος 14.000 ποδιών.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνουν Like στη σελίδα της SEAT Greece στο Facebook και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους  στο tab του διαγωνισμού, ενώ με ένα απλό Like στη σελίδα του GFFC μπορούν να εξασφαλίσουν μια επιπλέον συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013 στις 12:00 και η ηλεκτρονική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 15:00 στα γραφεία της εταιρίας. Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί στη σελίδα της SEAT Greece στο facebook. 

Get it on Google Play Download on the App Store