Σύγχρονες Υπηρεσίες στο χώρο του Αυτοκινήτου: 3η Θεματική Παρουσίαση του Autogreeknews

Μετά την 1η και τη 2η Θεματική Παρουσίαση που διοργάνωσε με επιτυχία το www.autogreeknews.gr για τις «Σύγχρονες Υπηρεσίες στο χώρο του Αυτοκινήτου», πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Ιουνίου 2017 στο ξενοδοχείο Acropolis Hill, η τρίτη και τελευταία.

Στόχος της 3ης κατά σειρά Θεματικής Παρουσίασης ήταν να ενημερωθεί το κοινό σχετικά με τις σύγχρονες εξελίξεις και τάσεις της εποχής για την οικονομία στις μετακινήσεις μέσω της Αεριοκίνησης (Φυσικό Αέριο), των νέων από το χώρο της Ασφάλισης Αυτοκινήτου και επιχειρηματικών συμβουλών.  

Την ομιλία ξεκίνησε ο Γιώργος Καλαϊτζής, υπεύθυνος ύλης του www.autogreeknews.gr, για τα μεγάλα οφέλη και τη μέγιστη οικονομία που προσφέρει το φυσικό αέριο κίνησης στα αυτοκίνητα, την εξέλιξή του στη χώρα μας και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα των δοκιμών που έχουν γίνει. Ενδεικτικά, ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι σε τεστ που έχει κάνει το www.autogreeknews.gr, αυτοκίνητα χρειάστηκαν μόλις 3 ευρώ για να διανύσουν 100 χιλιόμετρα.

Στον πολύ σημαντικό τομέα της Ασφάλισης Αυτοκινήτου η κα. Στέλλα Ζουλινάκη, Ασφαλιστικός Σύμβουλος της Feel Safe Insurance, παρουσίασε όλες τις νέες αλλαγές στον κλάδο και έδωσε στο κοινό πολλές χρήσιμες συμβουλές για το τι πρέπει να προσέχει ο ασφαλιζόμενος όταν κλείνει το δικό του συμβόλαιο και τι σημαίνουν τα «ψιλά γράμματα».

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε και η ομιλία του Σύμβουλου Επιχειρήσεων κ. Άκη Αγγελάκη, ο οποίος καθήλωσε το κοινό με τις συμβουλές του σχετικά με τις στρατηγικές που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες κ.λπ. για την επιχειρηματική τους «επιβίωση» μέσα σε καιρούς κρίσης.

Get it on Google Play Download on the App Store