Βραβείο J.D. Power στο εργοστάσιο της Audi στο Neckarsulm




Το εργοστάσιο παραγωγής της Audi που βρίσκεται στο Neckarsulm της Γερμανίας, κέρδισε την πρώτη θέση στην Ευρώπη στην Επίσημη Μελέτη Ποιότητας 2013 που διεξήχθη από την J.D. Power. Αυτή είναι η πρώτη νίκη για εργοστάσιο παραγωγής του Ομίλου Volkswagen. Η μελέτη αυτή τεκμηριώνει την ικανοποίηση των πελατών 90 ημέρες μετά την αγορά του νέου τους αυτοκίνητου.

Η J.D. Power έδωσε στο εργοστάσιο παραγωγής της Audi στο Neckarsulm το χρυσό βραβείο για την καλύτερη ποιότητα κατασκευής αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

“Αυτό το βραβείο αφορά το σύστημα παραγωγής μας και τιμά την απόδοση του κάθε εργαζομένου. Κερδίζοντας την πρώτη θέση μας κάνει περήφανους και μας δίνει το κίνητρο για να βελτιώνουμε διαρκώς τις ήδη υψηλές προδιαγραφές της ποιότητας μας”, δήλωσε o διευθυντής του εργοστασίου Fred Schulze.

Το Neckarsulm είναι ένα από τα εργοστάσια με τη μεγαλύτερη ποικιλία παραγωγής μοντέλων αυτοκινήτων και αποτελεί ταυτόχρονα σύνθετη μονάδα παραγωγής αυτοκινήτων του ομίλου V.A.G. στην Ευρώπη. Ανάμεσα στα μοντέλα που παράγει είναι και τα A4 sedan, A5/S5 Cabriolet, A6 sedan και Avant, S6, A6 Allroad, A6 υβριδικό, A7/S7 Sportback, A8/S8, A8 υβριδικών και A8L, R8 και R8 Spyder, RS 5 Cabriolet, RS 6 Avant και RS 7 Sportback.

Η Επίσημη Μελέτη Ποιότητας διεξάγεται εδώ και 27 χρόνια και χρησιμεύει ως σημείο αναφοράς στη βιομηχανία για την ποιότητα των νέων αυτοκινήτων. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από την συμπλήρωση πλέον των 200 ερωτήσεων της μελέτης, βοηθούν τους κατασκευαστές να εξασφαλίζουν την ποιότητα και τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων τους.

Η J.D. Power and Associates είναι μια παγκόσμια εταιρεία πληροφοριών των υπηρεσιών μάρκετινγκ. Τα στοιχεία ποιότητας και ικανοποίησης που συγκεντρώνει η εταιρεία, βασίζονται στις ετήσιες έρευνες που διεξάγει σε εκατομμύρια καταναλωτές. 

Get it on Google Play Download on the App Store