Επίσημη παρουσίαση του νέου Nissan Qashqai στην Ελλάδα




Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, παρουσία δημοσιογράφων του ειδικού Τύπου, πραγματοποιήθηκε σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Βουλιαγμένης, η επίσημη παρουσίαση του νέου και πλήρους αναβαθμισμένου σε κάθε επίπεδο, Nissan Qashqai.

Σύμφωνα με τα στελέχη της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, το νέο Nissan Qashqai, είναι σίγουρο πως θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για τις πωλήσεις της εταιρείας, ακολουθώντας αντίστοιχη πορεία με αυτή του προκατόχου του, των 20.000 πωλήσεων στην Ελλάδα από το 2007.

Να υπενθυμίσουμε πως η τιμή του νέου Nissan Qashqai ξεκινά από τις 17.150€, για τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1.2 λίτρων (115PS), συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, από 19.710 € για τον κινητήρα diesel 1.5 dCi (110PS και με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας), ενώ η τιμή για την έκδοση με τον κινητήρα diesel 1.6 dCi (130PS) ξεκινά από 22.110€, αντίστοιχα (δείτε εδώ τον τιμοκατάλογο Qashqai).

Το 2014 εκτός από το λανσάρισμα του νέου Qashqai, η Nissan θα ενισχύσει τη γκάμα της και με την παρουσία και άλλων σημαντικών μοντέλων. Αυτά είναι το ανανεωμένο Juke με τον 1.2 DIG-T 115 PS κινητήρα τον Ιούνιο, το νέο X-Trail τον Ιούλιο με κινητήρες turbo βενζίνης και ντίζελ 1.6 λίτρων, ενώ τον Σεπτέμβριο θα κάνει την εμφάνισή του το νέο μικρομεσαίο χάτσμπακ μοντέλο, το οποίο θα αποτελεί το διάδοχο του δημοφιλούς Almera.




Get it on Google Play Download on the App Store