Νέα συνεργασία μεταξύ AUTOGLASSFIT Α.Ε & 3Μ ΕΛΛΑΣ ΜΕΠΕ

3

Οι εταιρείες AUTOGLASSFIT A.E και 3M ΕΛΛΑΣ ΜΕΠΕ ενώνουν τις δυνάμεις, την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στον τομέα της Διανομής Προϊόντων Αυτοκινήτου όπως τις Αντηλιακές Μεμβράνες & Μεμβράνες Ασφαλείας Αυτοκινήτων καθώς και τα Προϊόντα Περιποίησης Αυτοκινήτου CarCare κ.α.

Σκοπός της συνεργασίας είναι η δημιουργία και η ανάπτυξη ενός ισχυρού Πανελλαδικού Δικτύου εξειδικευμένων καταστημάτων GlassFit στο οποίο θα προσφέρονται προϊόντα της 3Μ καθώς και αναβαθμισμένες υπηρεσίες με την εγγύηση της 3Μ και της AUTOGLASSFIT A.E.

Το αναβαθμισμένο και με κοινή ταυτότητα δίκτυο καταστημάτων GlassFit είναι πλέον συνεργάτης της 3Μ στον τομέα του Αυτοκινήτου και φέρει τη σήμανση 3Μ AutomotivePartner. Πιο συγκεκριμένα, από τέλος Νοεμβρίου, τα συνεργαζόμενα καταστήματα GlassFit- 3Μ AutomotivePartner θα φέρουν ειδική σήμανση.

Πλέον των υφιστάμενων εργασιών τους (επισκευή & αντικατάσταση κρυστάλλων) τα καταστήματα GlassFit- 3Μ AutomotivePartner θα διαθέτουν και τα παρακάτω προϊόντα – υπηρεσίες της 3Μ:

  • Αντηλιακές Μεμβράνες (WindowFilm)
  • Μεμβράνες Ασφαλείας Κρυστάλλων (WindowSafetyFilm)
  • Σετ Ξεθαμπώματος και Γυαλίσματος Φαναριών (HeadLampRestoration)
  • Σετ καθαρισμού & Περιποίησης Κρυστάλλινων επιφανειών αυτοκινήτου
  • Προϊόντα Περιποίησης αυτοκινήτου (CarCare)

Με αυτή τη συνεργασία, η 3Μ και το δίκτυο καταστημάτων GlassFit φέρνουν τα Προϊόντα Αυτοκινήτου της 3Μ πιο κοντά στους καταναλωτές ώστε να τα γνωρίσουν και να επιλέξουν με βάση την τεχνολογική τους υπεροχή, την ποιότητα και αποτελεσματικότητά τους. Όπου χρειάζεται επαγγελματική τοποθέτηση των προϊόντων, οι τεχνικοί των καταστημάτων GlassFit είναι οι ειδικοί για την εφαρμογή των προϊόντων 3Μ. Η άρτια εκπαίδευσή τους αλλά και η πολύχρονη εμπειρία τους εγγυώνται άριστο αποτέλεσμα.    

Η AUTOGLASSFITA.E διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων στην Ελλάδα – GlassFit. Έχοντας παρουσία πάνω από 10 χρόνια στην ελληνική αγορά (ξεκίνησε ως προμηθευτικός Συνεταιρισμός το 2005), εισάγει και εμπορεύεται κρύσταλλα οχημάτων καθώς και διαχειρίζεται ζημιές θραύσης κρυστάλλων σε συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες. Περισσότερες πληροφορίες για την AUTOGLASSFIT μπορείτε να βρείτε στο www.autoglassfit.gr

Η 3Μ είναι η εταιρεία που εφαρμόζει την επιστήμη για να δημιουργεί προϊόντα που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Μέσα από τη σύνδεση πρακτικών αναγκών με 46 διαφορετικές τεχνολογικές πλατφόρμες, η 3Μ διαθέτει μια ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων από βιομηχανικά, αυτοκινήτου, καταναλωτικά και ιατρικά μέχρι ασφαλείας και ηλεκτρολογικά. Η 3Μ Ελλάς ΜΕΠΕ είναι η θυγατρική εταιρεία της 3M στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1970 και διακινεί τα προϊόντα της 3Μ στην Ελλάδα και την Κύπρο.