Από 12.800 ευρώ το νέο Fiat 500 Hybrid

Ξεκίνησε η διάθεση του νέου Fiat 500 Hybrid στην ελληνική αγορά, το οποίο είναι διαθέσιμο σε πολύ ελκυστικές τιμές που ξεκινούν από τις 12.800 ευρώ* και με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Δείτε ακόμη: «Ταύρος» το ολοκαίνουργιο Fiat Strada

Την κίνηση στο Fiat 500 Hybrid αναλαμβάνει το νέο Mild Hybrid σύστημα. Αυτό συνδυάζει το νέο 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα FireFly του 1.0 λτ. με ένα ηλεκτροκινητήρα 12V BSG (Belt-intergrated Starter Generator) που τροφοδοτείται από μια μπαταρία λιθίου. Το νέο σύνολο αποδίδει συνολικά 70 ίππους και 90 Nm ροπής, ενώ σε σχέση με τον κινητήρα 1.2 69hp προσφέρει μειωμένη κατανάλωση καυσίμου (3,9 λτ./100 χλμ.) και μειωμένες εκπομπές ρύπων κατά μέσο όρο 20% (έως και 30% ανάλογα με τις συνθήκες).

Δείτε ακόμη: Νέα γκάμα Fiat Tipo με τιμές από 12.990 ευρώ

Παράλληλα προσφέρει βελτιωμένα επίπεδα άνεσης χάρη στο σύστημα BSG που επιτρέπει την αθόρυβη και χωρίς κανένα κραδασμό ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του κινητήρα μέσω του συστήματος Stop&Start. Το σύνολο κατατάσσεται ως υβριδικό από το υπουργείο μεταφορών, υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές Euro 6D Final, εκπέμπει μόλις 88 γρ./χλμ. CO2 και απαλλάσσεσαι από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Δείτε ακόμη: Από 16.990 ευρώ το αναβαθμισμένο Fiat 500X

Η νέα σειρά Fiat 500 Hybrid είναι διαθέσιμη σε ένα μεγάλο εύρος εκδόσεων, αλλά και δύο αμαξωμάτων, κλασσικό 3θυρο και Cabrio. Η Fiat προσφέρει το 500 Hybrid και σε στην ειδική έκδοση «Launch Edition» με το ειδικό χρώμα Dew Green, το χαρακτηριστικό λογότυπο «H» στις μεσαίες κολόνες και τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Επίσης, για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο παραγωγής οι επενδύσεις των καθισμάτων είναι κατασκευασμένες από «SEAQUAL® YARN». Πρόκειται για ένα συνθετικό ύφασμα πιστοποιημένο από την SEAQUAL INITIATIVE που κατασκευάζεται από ανακυκλωμένο πλαστικό, προερχόμενο κατά 10% από τη θάλασσα και 90% από τη στεριά.

Δείτε ακόμη: Νέα υβριδικά 1.000άρια Fiat 500 και Panda

*Όλες οι εκδόσεις του Fiat 500 προσφέρονται με προωθητική ενέργεια 1.000 ευρώ σε σχέση με την προτεινόμενη λιανική τιμή τιμοκαταλόγου.

Get it on Google Play Download on the App Store