Νέα Alfa Romeo Giulietta Sport σε ανταγωνιστικές τιμές

Η Alfa Romeo Giulietta έρχεται ανανεωμένη, με την ολοκαίνουργια έκδοση Sport, η οποία συνδυάζει την τονισμένη σπορ εμφάνιση με τον πλούσιο εξοπλισμό σε ανταγωνιστικές τιμές αγοράς.

Το ήδη ελκυστικό πακέτο της βασικής έκδοσης Giulietta, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, A/C, 6 αερόσακους, ESP/Hill Holder/e-Q2, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, επιλογέα οδήγησης Alfa DNA, DRL και πίσω φώτα LED, σύστημα U-connect με οθόνη αφής 5 ιντσών, Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών εμπλουτίζεται, για την ολοκαίνουργια έκδοση Giulietta Sport, με τις εξής προσθήκες:

Δείτε ακόμη: Φθηνά ντίζελ χωρίς τέλη κυκλοφορίας

Σπορ εμπρός προφυλακτήρα με κόκκινο περίγραμμα, σπορ πίσω διαχύτη με μεγαλύτερη διπλή απόληξη εξάτμισης, πλευρικά μαρσπιέ, μαύρο εσωτερικό στον ουρανό και τις κολώνες, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σκούρα πίσω κρύσταλλα, προβολείς ομίχλης, εμπρός υποβραχιόνιο και cruise control. Ο σπορ χαρακτήρας του αυτοκινήτου αναδεικνύεται και με το χρώμα Μπλε Misano, ενώ το μοντέλο είναι διαθέσιμο και σε 11 επιπλέον χρωματικές επιλογές.

Επιπλέον, στο προαιρετικό πακέτο Tech συμπεριλαμβάνονται: Radio Alpine (με οθόνη αφής 7 ιντσών και υποστήριξη Video, Bluetooth audio streaming, κόκκινος διακριτικός φωτισμός, θύρες USB/AUX και HDMI, χειριστήρια στο τιμόνι με 8 κουμπιά ελέγχου), κάμερα οπισθοπορείας και πρίζα 12V στο χώρο αποσκευών. Το πακέτο συνδέεται υποχρεωτικά με τους πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Το πακέτο Carbon περιλαμβάνει carbon look λεπτομέρειες στη γρίλια, στα καλύμματα των καθρεπτών, στους προβολείς, στα πάνελ των θυρών και το πλαίσιο του ταμπλό, στον εμπρός διαχύτη με τις κόκκινες γραμμές, αλλά και στα πλευρικά μαρσπιέ. Ο σπορ χαρακτήρας ενισχύεται και από το σκούρο ταμπλό, τις Miron λαβές των θυρών και τα Miron περιγράμματα των προβολέων ομίχλης.

Δείτε ακόμη: Με το Hyundai i30 N στην πίστα των Μεγάρων

Η τιμή της Giulietta Sport διαμορφώνεται, μετά τις προωθητικές ενέργειες, ως εξής: με τον κινητήρα 1.4 120hp στα 18.050 ευρώ, με τον 1.4 Multiair 150hp στα 20.600 ευρώ και με τον 1.6 JTDM-2 120hp στα 20.900 ευρώ, ενώ μπορεί να αποκτηθεί και με χρηματοδότηση μέσω FCA Bank.

Get it on Google Play Download on the App Store