Ανανέωση για το Suzuki Βaleno

Από τη Suzuki Ινδίας μας ήρθαν οι φωτογραφίες και οι λεπτομέρειες για το ανανεωμένο Suzuki Baleno. Οι αλλαγές μπορεί να μην είναι δραστικές, αλλά είναι αρκετές για το φρεσκάρισμα του hatchback μοντέλου της Suzuki.

Το ανανεωμένο Suzuki Baleno, είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας που βασίζεται στην πλατφόρμα HEARTECT, η οποία σύμφωνα με τη Suzuki εξασφαλίζει αυξημένα επίπεδα παθητικής ασφάλειας για τους επιβάτες. Στα της σχεδίασης τώρα, ο εμπρός προφυλακτήρας είναι νέος, φιλοξενώντας μια μεγαλύτερη μάσκα με 3D σχεδιασμό, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι LED κι ενσωματώνουν τα φώτα ημέρας. Η εξωτερική εμφάνιση συμπληρώνεται με τις νέες ζάντες 16 ιντσών.

Δείτε ακόμη: Το Suzuki Swift Sport «καταπίνει» το VW up! GTI (+video)

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι περισσότερες και πιο έντονες. Ο χρωματισμός είναι δυο τόνων, μπλε – μαύρο, ενώ υπάρχει νέο σύστημα infotainment με την ονομασία Smart Play Studio. Αυτό διαθέτει οθόνη αφής 7 ιντσών, έχει εξελιχθεί από τη Harman, είναι συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay, διαθέτει σύστημα πλοήγησης, καθώς και κάμερα οπισθοπορείας, με τους αισθητήρες παρκαρίσματος να ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό.

Διαβάστε επίσης: Suzuki Vitara: To μοναδικό 1.000άρι 4×4

Σε ότι αφορά την κινητήρια γκάμα του Suzuki Baleno, στην αγορά της Ινδίας θα προσφέρεται με μοτέρ βενζίνης (1,2 λίτρων με 83 ίππους) και πετρελαίου (1,3 λίτρων με 75 ίππους). Η μετάδοση της κίνησης θα εξακολουθεί να πραγματοποιείται είτε από το μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων, είτε από το αυτόματο CVT. Στην Ευρώπη το Baleno αναμένεται με τα γνώριμα μηχανικά σύνολα, ούτως εστί: 1,2 Dualjet 90 ίππων, με χειροκίνητο και CVT κιβώτιο, ο οποίος προσφέρεται και με ήπιο υβριδικό σύστημα. Τέλος θα υπάρχει ο 1,0 Boosterjet των 112 ίππων, διαθέσιμος είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων, είτε με 6αρι αυτόματο.

Get it on Google Play Download on the App Store