Επετειακό και σημαδειακό Audi A4 Ultrasport

Μια έκδοση εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής του Α4 παρουσίασε η Audi για την αγορά των H.Π.Α. η οποία σηματοδοτεί το τέλος του χειροκίνητου κιβωτίου από την γκάμα τόσο του Α4, όσο και του Α5.

Δείτε ακόμα: BMW M3 CS vs Audi RS 4 Avant σε γκάζια και φρένα (+video)

Το Α4 Ultrasport θα διατεθεί μόλις σε 40 κομμάτια και αποκλειστικά με το 6αρι χειροκίνητο κιβώτιο, αποτελώντας ό,τι πιο κοντινό μπορεί να αγοράσει κανείς στο S4. Η εμφάνιση μιμείται αυτή του δεύτερου τη τάξει Α4, με τις 19αρες ζάντες, τις πλαϊνές ποδιές, τον επιθετικό προφυλακτήρα εμπρός και τον διαχύτη στον πίσω, μαζί με το spoiler στο χείλος του πορτμπαγκάζ και τα σκούρα φωτιστικά σώματατα πίσω να δίνουν έναν ιδιαίτερο τόνο στο ξεχωριστό Α4. Φυσικά, τα πάντα ακολουθούν το Quantum Gray χρώμα.

Διαβάστε επίσης: Παλιό Audi A4 ξεφτιλίζει κόσμο στη λάσπη! (+video)

Στο εσωτερικό συναντάμε το πλήρες πακέτο S-Line, με τα μπάκετ τηε Recaro, τα ανθρακονημάτινα «φιλέτα» στην κονσόλα και τις πόρτες και το επίπεδο τιμόνι, ενώ το «παρόν» δίνει το εξαιρετικό ηχοσύστημα της Bang & Olufsen. Οι κινητήρες που θα συνοδεύσουν το 6τάχυτο χειροκίνητο στην «τελευταία» του διαδρομή δεν ανακοινώθηκαν, ωστόσο είναι σίγουρο πως ένας θα είναι τουλάχιστον ο 2.0λιτρος TFSI των 252 ίππων, τόσο στην μπροστοκίνητη όσο και στην έκδοση quattro.

Get it on Google Play Download on the App Store