Διέρρευσε η νέα BMW M2 Competition

Λίγο καιρό πριν την επίσημη παρουσίαση της πιο σκληροπυρηνικής BMW M2 Competition, διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες και τεχνικά στοιχεία της νέας κορυφαίας μικρομεσαίας κουπέ BMW. 

Διαβάστε ακόμη: Πόσα άλογα βγάζει στο δυναμόμετρο η νέα BMW M5; (+video)

Εξωτερικά, οι διαφορές με τη BMW M2 (διαβάστε τη δοκιμή) αφορούν το νέο και με ακόμα πιο μυώδη σχεδιασμό εμπρός προφυλακτήρα, την ανασχεδιασμένη μαύρη μάσκα, τους νέους καθρέπτες, τις μαύρες ζάντες αλουμινίου και το νέο διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα με τις ενσωματωμένες τέσσερις απολήξεις των εξατμίσεων.

Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό της BMW M2 Competition, αφού όπως μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες ξεχωρίζουν τα καθίσματα από M4 και το κόκκινο κουμπί εκκίνησης του κινητήρα. Τα υπόλοιπα χειριστήρια δεν φαίνονται να έχουν αλλαγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η BMW M2 Competition χρησιμοποιεί τον 3λιτρο 6κύλινδρο M TwinPower Turbo της BMW M4, αλλά με απόδοση 410 ίππων και ροπή 550 Nm. Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη M-DCT με τις 7 ταχύτητες, τα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε 4,2 δευτερόλεπτα, ενώ το μοτέρ φτάνει μέχρι τις 7.600 σ.α.λ. Να υπενθυμίσουμε ότι η BMW M2 των 370 ίππων και 500 Nm ροπής επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε ακόμη: BMW Σειρά 1 Cabrio μεταμορφώθηκε σε BMW 1602! (+video)

Εν αναμονή λοιπόν και για την επίσημη ανακοίνωση της νέας BMW M2 Competition.

Get it on Google Play Download on the App Store