Dacia με σήματα Renault τα βάζει με τη Lada

Το Dacia Logan, όπως εξάλλου και η υπόλοιπη γκάμα της μάρκας, είναι χαμηλού προφίλ και έχει καταφέρει να έχει μία καλή εμπορική πορεία χωρίς φαμφάρες και εντυπωσιασμούς. Εδώ θα το δούμε σε μία νέα του έκδοση, η οποία φέρει τη διακριτική ονομασία Stepway και κυρίως, το σήμα της Renault στη μάσκα του.

Δείτε ακόμη: Σε νοιάζει που φτιάχτηκε το αυτοκίνητό σου;

Η επίσημη παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί στο σαλόνι αυτοκινήτου της Μόσχας, μία αγορά στην οποία στοχεύει άμεσα το μοντέλο, όπου και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την πιο σκληροτράχηλη έκδοση του Logan μέχρι σήμερα, η οποία έγινε φυσικά για να κοιτάξει στα μάτια το Lada Vesta Cross (το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ).

Το νέο μοντέλο της ρουμάνικης (εφόσον σε εμάς το Logan έρχεται με τα σήματα της Dacia) μάρκας δεν έχει απλώς μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, αλλά διαφέρει και αισθητικά, έχοντας να επιδείξει νέους προφυλακτήρες, μαύρο πλαστικό περιμετρικά του αμαξώματος, νέα μάσκα, νέα σχέδια ζαντών και πλευρικά φλας στους εξωτερικούς καθρέφτες.

Διαβάστε επίσης: Νέο σκληρό crash test σε αυτοκίνητα πόλης (+video)

Όσον αφορά στους κινητήρες του, κάτω από το καπό θα έχει ένα μοτέρ βενζίνης 1.6 λτ. σε εκδόσεις 102 και 115 ίππων με χειροκίνητο κιβώτιο ή με αυτόματο CVT για την ισχυρότερη. Από την άλλη θα υπάρχει και πετρελαιοκινητήρας 1.5 λτ. με πεντάρι χειροκίνητο κιβώτιο και απόδοση 90 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store